Mariana Nenu de la Exatlon, mai tare decât coronavirusul! Cum a ”păcălit” fosta Războnică virusul și a continuat să iasă afară și să alerge


Simpatica Mariana Nenu de la Exatlon nu a renunțat la antrenamente în timpul pandemiei.


In articol:

O mai țineți minte pe Mariana Nenu de la Exatlon Sezonul 1? Neobosita și ssimpatica concurentă nu s-a lăsat intimidată de pandemia de COVID-19 și continuă să alerge zeci de kilometri pe zi. Din păcate pentru ea, parcurile și bazele de anternament și-au pus lacătul, așa că Mariana a trebuit să improvizeze!

Concurenta de la Exatlon face mult mai mult sport în casă iar atunci când vrea totuși să iasă afară, fără să se îndepărteze prea mult de casă, ea își ia în spate banda de alergat și o scoate în fața blocului. Acolo alearghă ore întregi fără să deranjeze prea mult pentru că nici vecinii nu mai ies atât de des la cumpărături. 

Citeste si: Mariana de la Exatlon, transformare şocantă! Uite cum arată cu părul vopsit, machiată şi aranjată! Incredibil, este alt om! FOTO!

Și pentru că activitatea fizică individuală a fost reglementată prin ordonanță militară, Mariana mai iese din când în când pe străzi și ia la pas alergător cartiere întregi. Sportiva poartă întotdeauna mască, deși acest lucru o incomodează cumplit la respirație. Zilele trecute, fosta Războinică a povestit pe contul ei de socializare că a alergat până a vomitat din cauza efortului și a faptului că nu a putut să-și controleze corect respirația. 

Mariana Nenu, o sportivă de top a României

Mariana Nenu are 45 de ani și este una dintre cele mai valoroase sportive ale României în probele de ultramaraton. De-a lungul ultimilor ani, fosta cocnurentă de la Exatlon a strâns zeci de medalii în competițiile naționale și internaționale, asta deși are o situație socială delicată și se vede obligată să facă menaj pentru a sa se putea întreține. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Am simțit că mă arde, am amorțit...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Exatlon
Parteneri