Clipe de groază pentru Mariana de la Exatlon! Atleta șochează: a fost bătută sălbatic de antrenor! "M-a înjurat, m-a lovit cu pumnii şi picioarele şi mi-a băgat o sticlă între coaste!"


Mariana de la Exatlon a făcut dezvăluiri halucinante. Atleta susține a fost bătută sălbatic de antrenorul ei, la un concurs internațional.


In articol:

Mariana de la Exatlon susține că a fost bătută sălbatic de antrenorul ei, aceasta fiind o experienţă cumplită de care a avut parte.

Mariana Nenu a participat, pe 26 şi 27 octombrie, la Campionatul Mondial de 24 de ore alergare de la Albi, în Franța, unde România a fost reprezentată de o echipă formată din 5 atleți și 4 atlete. A fost prima prezență a țării noastre la un astfel de eveniment, unde au participat 352 de sportivi din 45 de state. Băieţii au terminat pe locul 20, în timp ce fetele, cu Mariana Nenu în echipă, au încheiat competiţia pe locul 9.

Mariana de la Exatlon șochează: a fost bătută sălbatic de antrenor! "Nu trebuie să ai încredere în antrenorii ieșiți peste noapte" 

În competiţia individuală, Mariana Nenu a terminat pe locul 54 din 147. Pentru Mariana, însă, evenimentul s-a transformat într-un coşmar. “Ce am învățat din aceasta experiență? Este că nu trebuie să ai încredere în antrenorii ieșiți peste noapte, acei oameni care dacă nu te antrenezi foarte-foarte greu două sau trei zile la rând și dacă canicula îți dă de furcă și te înmoaie și dacă nu mai poți trage maxim în antrenament, nu era nevoie sa mănânc bătaie de

la așa-zisul antrenor, dând cu pumnii și picioarele în mine”, a postat Mariana Nenu.  

Mariana de la Exatlon șochează: a fost bătută sălbatic de antrenor! "Aviz femeilor și fetelor singure" 

“Înjurându-mă de morți și răniți, încercând să-mi bage în coaste o sticla de sticlă (noroc că nu s-a spart sticla), fugind în camera în care dormeam și venind după mine să dea iar în mine cu palme, pumni și picioare, nu mai vreau să am asemenea experiențe și nici să plătesc datoriile altora.

Mai bine învăț de la adevărații campioni cum stă treaba în ultra și în oamenii care într-adevăr îmi vor binele. Aviz femeilor și fetelor singure să nu cadă în aceasta capcană a performanţei”, a încheiat Mariana.


Abonează-te pe

Citește și:

Prietenia neștiută de după Exatlon! Larisa Vasile se întâlnește cu o fostă Războinică

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Bombă în showbiz! Am aflat cu cine se iubește în secret unul dintre Faimoșii de la Exatlon!

Cream sare în apărarea Dianei Belbiță după ce ”Prințesa războinică” a fost făcută praf de fanii ei

Fosta soţie a lui Ionuţ „Jaguarul” s-a tatuat pe tot corpul! Vezi mesajul incredibil care este scris pe piciorul drept al Nellei Angheluţă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

PORTRET - ADINA HALAS HUGEANU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Exatlon
Parteneri