Mariana Cojocaru trage un semnal de alarma! Uranus va fi in cuadratura cu Marte. Zodiile care vor fi taxate dur. Ce se va intampla de Rusalii

Mariana Cojocaru trage un semnal de alarma! Uranus va fi in cuadratura cu Marte. Zodiile care vor fi taxate dur. Ce se va intampla de Rusalii
Mariana Cojocaru trage un semnal de alarma! Uranus va fi in cuadratura cu Marte. Zodiile care vor fi taxate dur. Ce se va intampla de Rusalii

In săptămăna aceasta ce va urma vor fi la putere următoarele aspecte astrale: 1. Mercur intră în domiciliu, adică în Gemeni şi împarte zodia în două(zodie dublă). Pentru unii va fi pace şi armonie, pentru alţii NU! Unii vor fi feriţi de necazuri, alţii vor avea de suferit. Atât în plan astral, cât şi social! 

 

În săptâmăna analizată, Uranus va fi în cuadratură cu Marte şi afecteză domenii precum sănătatea şi armata9inclusiv aviaţia) şi poliţia.

Sindicatele vor intra în acţiune. Cuadratura îl va include şi pe Mercur şi avertizează şi dascălii. 3. Cuadratură Kiron(Berbec)- Saturn Rx(Capricorn) vine şi taxează pe toţi cei cu lecţii de viaţă neînţelese, greşeli karmice, de aceea lumea nu-i place şi îi respinge. De exemplu, trădările de orice fel a oamenilor belicoşi(altă conjuncţie importantă va fi între Lilith şi Pluton Rx din Capricorn în opoziţie cu Venus din Rac). Opoziţia Venus-Lilith scoate la lumină secrete de orice fel, inclusiv de alcov.
Exploziile Solare sunt în centrul atenţiei mele şi a acestei analize, că stratul de ozon s-a subţiat. Folosiţi uleiuri pentru piele şi creme de protecţie, ochelari de soare şi nu staţi mult în Soare la orele amiezii, că-i bai! Ocoliţi centrele de brozare artificială.

 

Berbec- Venus în cea sectorul astral al familiei susţine atmosfera celor care au deschis bine ochii atunci când s-au căsătorit şi care au relaţii bune cu mama lor.Cei
care nu au, ar trebui să se întrebe ce este disfuncţional pe karma lor. Cuadraturile din zodii cardinale(Berbec-Rac-Capricorn-Balanţă) pot avea de suferit-trădări, boală, risc de accidente din neatenţie, inclusiv la volan. Exploziile solare sunt pe cale să se declaşeze. Hidrataţi-vă  bine şi acoperiţi-vă capul pe stradă!

 

Taur- Mercur va părăsi în această săptămână zodia voastră şi va intra în Gemeni (domiciliul astral). Pentru voi această mişcare este de bun augur, dacă ştiţi să faceţi şi să atrageţi bani.

Nicidecum dacă vă scapă printre degete!... Cheluiţi cumpătat şi pregătiţi-vă bănuţii personali pentru iarnă. Că omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car. Nu vorbim de un car alegoric de stele, ci de unul care să vă pună la adăpost la vremuri grele-pentru anii bătrăneţii. 

 

Gemeni- Cei care au luat credite, să se gândească serios să le achite şi să le închidă, că acuşica vine Mercur Retrograd peste cei care nu gândesc(indiferent de zodie).Acum

Mercur în Gemeni împreună cu mine avem menirea de a vă deschide mintea să realizaţi ce aveţi de făcut, ca să nu plângeţi şi să regretaţi mai târziu. Poate afecta Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii, Peştii şi pe cei cu planete în aceste zodii.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 

 Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

HOROSCOP URANIA 26 MAI - 1 IUNIE: Zodiile cu mare ghinion. Mercur in Gemeni, iar Luna Plina in Sagetator

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies