Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi!


Certurile și tensiunile create în emisiunea Puterea Dragostei au făcut-o pe Mariana să cedeze!


In articol:

În ultima perioadă Mariana, concurenta emisiunii Puterea Dragostei, a trecut prin clipe mai grele. Certurile și tensiunile acumulate în show-ul de pe meleagurile turcești, se pare că au început să îi dăuneze. Din cauza nervilor acumulați în atâtea săptămâni de emisiune, Mariana a cedat!

Totul a pornit de la o discuție la masă între Cristian Marinescu, Mariana și Rareș. Marinescu i-a reproșat acesteia că are momente când este teatrală și falsă…

Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după ce a fost acuzată de falsitate

Mariana i-a răspuns direct: “Nu sunt teatrală! Nu am acum să joc teatru! Dacă mie îmi vine să plâng în momentul asta, eu plâng că mă doare sufletul!”

Dezbaterile de la masa au facut-o pe Mariana sa cedeze!
Dezbaterile de la masa au facut-o pe Mariana sa cedeze![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Bătăi inimaginabile între Izabelle și Daiana de la Puterea Dragostei! "Aici trebuie să fii pe tupeu, pe bătaie! Îi arăt eu ei!"

Rareș: “De ce te doare sufletul?”

Mariana: “Din cauza acestor oameni falși din jurul meu!”, în timp ce se ridică și pleacă de la masă cu lacrimi în ochi.

Această părăsește platoul emisiunii trântind ușa după ea.

Mariana a parasit platoul emisiunii Puterea Dragostei!
Mariana a parasit platoul emisiunii Puterea Dragostei![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Maria și Alexandra, BĂTAIE în platoul emisiunii Puterea Dragostei! “Șobolanule! A trebuit să săriți două pe mine?!”

În culisele emisiunii Mariana a început să plângă, iar Cristian Comanici, Alexandru și Nicos au venit s-o consoleze.

Mariana: “Va rog frumos să mă lăsăți aici, singură! Într-adevar, am o stare foarte proastă și mă abțin de foarte multe zile că m-am săturat că toată lumea asta din casă să vină și aducă tot felul de lucruri, când nu

se uită la ei. Uitati-va la voi și apoi veniți sa vorbiti despre alte persoane!”

Nicos: “Mariana, tu deja știi ce se întâmplă aici! Nu trebuie să plângi!”

Mariana plangand in culise
Mariana plangand in culise[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mariana: “Uite că sunt eu mai proastă și pun la suflet tot ce se întâmplă în competiția asta! Nu mă interesează că vede cineva că plâng eu! Dacă mă doare sufletul o să plâng! Nu o stau aici și să îmi pun o masca, că totul este bine și roz! Niciodată în viața asta! Nu sunt de fier! Sunt om și cedez! Și nu au decât să mă înțepe până la infinit, chiar nu mă interesează. Oricum toată lumea știe că sunt sensibilă și în momentul în care mă deranjează ceva, plâng! Toată lumea știe lucrul asta încă de la început!”

Într-un moment de sinceritate maximă, cu lacrimi în ochi acaesta povestete un moment tragic din viața ei: “ Eu în momentul în care mi-am pierdut tatăl am căutat ca bărbatul de lângă mine să fie un bărbat care să mă protejeze și să aibă grijă de mine! Cum pot eu să îmi iau un bărbat care nu este în stare să facă nimic pentru mine! Eu nu văd asta în nimeni! În momentul în care voi vedea lucrul acesta voi lua decizia!”, a comentat această în timp ce își ștergea lacrimile de pe obraji.


Abonează-te pe

Citește și:

Bătăi inimaginabile între Izabelle și Daiana de la Puterea Dragostei! "Aici trebuie să fii pe tupeu, pe bătaie! Îi arăt eu ei!"

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Codruț a părăsit casa Puterea Dragostei, după o bătaie cu Cristian Comanici! Staff-ul din Istanbul a trebuit să intervină!

Maria și Alexandra, BĂTAIE în platoul emisiunii Puterea Dragostei! “Șobolanule! A trebuit să săriți două pe mine?!”

Philip și Berna de la Puterea dragostei vor deveni părinți

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

97 MESAJE - 1 Decembrie 2021! Surprinde-ți părinţii, iubitul, bunicii, socrii, copii, soţul, profesorii, șefii sau colegii cu un mesaj de 01.12.2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri