Maria Peia, descoperirea muzicală a anului


Maria Peia, descoperirea muzicală a anului

O cheamă Maria Peia, și are o piesă care trebuie aplaudată în picioare. Un hit garantat de youtube, un hit cu ”nori de scrum” care va schimba, în fine, muzica care umflă azi difuzoarele din fiecare casă.

Căutați ”Nori de scrum”, veți auzi ceva nou, ceva deosebit, opusul unui trap înnecat de josnicii. O piesă ca o respirație, ca o inspirație, ca o ființă vie. Maria Peia a adus în lume o melodie care va face carieră, va fi ascultată, dorită și care va vindeca suflete adolescentine, așa cum avem toți, bine ascunse, în adâncul nostru.

Dar, nu mai este mult până pe 8 septembrie, când sărbătorim numele Maria, şi sperăm ca în cel mai scurt timp să avem o nouă Marie în rândul celor la care ne gândim, o fată de doar 15 ani, o viitoare sweet sixteen cu

o voce incredibilă şi un tonus al propriilor versuri ieşit din tiparele în care este prizonieră muzica de gen românească azi.

Astfel, în comparaţie cu producţiile cele mai noi din muzica românească, care stagnează de câţiva ani buni şi în care ne-am oprit, se pare, la Inna, şi tot aşteptăm de undeva un refreshment, iată că există speranţe prin apariţia piesei Mariei, beneficiara unui sound îndrăzneţ, lipsit de compromisuri, în dulcele stil deja clasicizat pop-dance, dar atins şi de accente r`n`b.

Melodia despre care vorbim, aceea a Mariei, cu siguranţă, va ataca topurile internaţionale, şi poate că a venit vremea unui alt succes în genul celui pe care l-a repurtat Dragostea din tei a băieţilor de la Ozon, dar cu alt nerv, altă viziune și, evident, alte șanse, căci publicul Mariei Peia va fi unul care consumă emoție și visează la lucruri aflate la marimea orizontului.

O altă notă inedită a piesei este dată şi de versurile scrise chiar de interpretă, specifice vârstei şi simţirilor cu accente absolute ale acesteia, presărate cu imagini surprinzătoare: „minciuni amare – raze stinse de soare”, „focul din mine – lăsat pe nori de scrum”. Nu ne mai rămâne decât să-i urăm succes Mariei şi la mulţi ani!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Roxana Nemeș și Elena Marin au rupt prietenia! Cântăreața aruncă vorbe grele: „Aveți grijă cine bagă vorbe!”

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

Horoscop dragoste: Zodii care sunt trădate de persoana iubită în aprilie

Soția lui Ilie Năstase a pus piciorul în prag! Ce condiții i-a pus tenismenului pentru împăcare? „Să ceară ajutor specializat!”

Horoscop financiar: Trei zodii au mari probleme cu banii in luna aprilie

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 3 martie 2021! Află ce zodie primește vești triste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri