Maria de la "Puterea Dragostei", iubita lui Nicos?! Ce a declarat concurenta

maria puterea dragostei nicos

Maria de la "Puterea Dragostei" a făcut câteva declarații incendiare pe conturile de socializare. Ce a spus frumoasa blondină despre Nicos?

Maria de la "Puterea Dragostei" este una dintre concurentele foarte apreciate de fanii show-ului. De aceea, aceasta își ține urmăritorii la curent cu toate evenimentele. Mai nou, frumoasa blondă a declarat pe rețelele de socializare că îl simpatizează pe Nicos, cel care a revenit în emisiune după o lungă absență.

Maria de la "Puterea Dragostei", într-o relație cu Nicos?!

„Nu vă supărați, vă rog, că nu postez anumite întrebări. Unele sunt cu ce faci...sau înțelegeți voi. Mă întrebați de ce se leagă Marinescu de mine? Pentru că îi sunt dragă. Momentan e foarte devreme să spun ce mi-aș dori eu. Nu ține doar de Nicos, ține de toți băieții din casă. Nu-mi ajung două-trei săptămâni să-i cunosc îndeajuns.”,

a transmis Maria Lungu, concurentă "Puterea Dragostei".

Citeste si: Maria şi Aya, BĂTAIE în platoul emisiunii Puterea Dragostei! Staff-ul a intervenit pentru a calma spiritele!

Maria de la "Puterea Dragostei" a făcut public pe rețelele de socializare, faptul că îl place pe Nicos, cel care s-a întors de curând în competiție.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

maria lungu nicos puterea dragostei
Maria este o concurentă foarte apreciată de către fanii "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Maria Lungu]

„Mi-e drag de el...ce să fac?! De ce Nicos? Pentru că e un băiat...bun...mi-a plăcut de el 1. fizic, 2. modul cum gândește, 3. cum acționează, e de ajuns ca să-mi placă de cineva sau mai aveți nevoie de idei?”, a mai spus focoasă blondă.

Citeste si: Prezentatoarea emisiunii “Puterea dragostei”, Cristina Mihaela, incident neobișnuit în gală

De asemenea, noua concurentă a show-ului a povestit câte ceva și despre personalitatea ei, pentru ca oamenii să își dea seama de ce va lua anumite decizii atunci când va veni momentul să aleagă un posibil pretendent.

„Sunt o persoană sufletistă, dar nu mă atașez foarte repede de oameni. Nu știu dacă asta e bine sau rău...Uit ușor persoanele care vin și pleacă din viața mea, evident nu pe alea care m-au marcat cumva, de exemplu ce ține de familie.”,

a spus Maria Lungu.

maria puterea dragostei nicos
Maria reușește să fie întotdeauna o persoană calmă, indiferent ce dispute ar apărea între colegii din casa "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Maria Lungu]

Cert este că Maria și Nicos de la "Puterea Dragostei" se plac reciproc. De aici și până la oficializarea unei relații, mai e doar un pas. Rămâne însă la latitudinea concurenților dacă vor vrea să formeze cu adevărat un cuplu.Citește și:

Nicos și Cristian Marinescu de la "Puterea Dragostei", scandal fără precedent! Ce s-a întâmplat între cei doi

Aya de la "Puterea Dragostei" flirtează cu Bogdan Mocanu? Cum a fost surprinsă frumoasa concurentă

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies