Găbiță de la Craiova a revenit în casa Puterea dragostei! Cum a fost primit

Găbiță de la Craiova
Găbiță de la Craiova s-a întors la Puterea dragostei

Găbiță de la Craiova și-a îndeplinit cel mai mare vis, de a fi din nou concurent la Puterea dragostei. Cum au reacționat colegii săi, când l-au văzut.

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. După mai multe luni de absență, unul dintre cei mai îndrăgiți foști concurenți a revenit în casă. Vestea pe care a dat-o Cristina Mihaela Dorobanțu i-a luat prin surprindere pe toți fanii.

După ce Nicos a revenit în concurs, a venit rândul altui fost concurent. Zilele trecute, Găbiță de la Craiova s-a dat de gol că se află în Turcia. El a fost surprins în compania lui George.

Găbiță de la Craiova
Găbiță de la Craiova s-a întors în casa Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

De aceea, tot mai mulți fani ai emisiunii cred că al treilea concurent după Nicos și Rareș este nimeni altul decât Găbiță de la Craiova, mai ales că el este singurul din ultimele luni care a fost eliminat și a avut timp să strângă voturile necesare din partea fanilor pentru a reveni.

Citeste si: Cristian Marinescu de la "Puterea Dragostei", în centrul unui nou scandal de proporții

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Trei băieți vor călca pragul acestei case. Doi au făcut-o deja, iar acum va mai intra cineva”, a anunnțat Cristina Mihaela Dorobanțu în promo-ul emisiunii din 8 decembrie.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei și-a uimit fanii la miezul nopții! Ce imagine a postat

 

Atunci când au văzut despre cine este vorba, George și Cristian Comănici au început să țipe și să alerge către noul concurent.

După privirea fetelor, și ele au fost la fel de entuziasmate despre venirea acestui concurent în casă, mai ales că s-au înțeles foarte bine cu Găbiță.

Găbiță de la Craiova, probleme grave de sănătate

Găbiță de la Craiova a fost nevoit să plece în România în urmă cu câteva săptămâni, din cauza unor probleme de sănătate. Cu ochii în lacrimi, tânărul a dezvăluit că simte amețeli și că trebuie să urmeze un tratament pentru a se face bine.

„Imi pare foarte rau, mai ales ca este vorba despre o problema de sanatate. Chiar aveam de gand sa fac o pauza. Ma gandeam foarte des la decizia asta pentru ca au fost momente in care ma simteam foarte slabit. Da, toata saptamana si din cauza asta nu am putut... am avut simptome de ameteala. Ceva cervical am inteles ca este, am doua vene infundate si nu mi se oxigeneaza creierul, pe stanga si pe dreapta,” a explicat Găbiță de la Craiova, atunci când a părăsit competiția.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Prezentatoarea emisiunii “Puterea dragostei”, Cristina Mihaela, incident neobișnuit în gală

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Philip de la Puterea dragostei, apel disperat: „Aștept ajutor de la voi”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies