Maria de la Puterea Dragostei a plâns în hohote din cauza afirmațiilor lui Cristian Marinescu: "A fost relație cu beneficii!"


Au întreținut sau nu relații intime Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei?


In articol:

Reîntorși din Republica Dominicană în Turcia pe platourile de filmare ale emisiunii Puterea Dragostei, Cristian Marinescu și Alexandra au intrat direct în artileria de dispute a celorlalți concurenți ai competiției.

În repetate rânduri Marinescu a încercat s-o cucerească pe Alexandra, pe plaiurile dominicane... dar fără izbândă. În urma unor postări pe pagina sa de Instagram, Cristian Marinescu a făcut o serie de postări ce induceau anumite lucruri “neortodoxe” despre fosta lui iubită, Maria Lungu.

Enervată la maximum de postările lui Cristian, aceasta l-a rugat în repetate rânduri să șteargă postarea pentru că era ceva ce îi dăuna imaginii ei.

Pentru a liniști apele învolburate între Cristian Marinescu și Maria, Cristina Mihaela a pornit o serie de întrebări la adresa unor lucruri intime ce se spune că s-au petrecut între cei doi concurenți, în afara casei Puterea Dragostei.

Întrebat de prezentatoare dacă acesta a întreținut relații intime cu Maria, Cristian Marinescu a fost extrem de evaziv, răspunsurile sale lăsând mult loc de interpretări. Când a văzut că acesta ocolește adevărul, Maria a început să plângă.

Tensiune și lacrimi amare pentru Maria Lungu de la Puterea Dragostei! Cristian Marinescu a făcut afirmații incredibile la adresa ei!

Citeste si: Cristian Marinescu a îngenuncheat în fața Alexandrei, de la Puterea Dragostei! “Vreau să fiu cu tine!”

Maria de la Puterea Dragostei a plâns în hohote din cauza afirmațiilor lui Cristian Marinescu!
Maria de la Puterea Dragostei plânge în hohote, din cauza afirmațiilor lui Cristian Marinescu! [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Marinescu și Alexandra de la Puterea Dragostei s-au apropiat extrem de mult în Republica Dominicană

Maria: “Tu nu înțelegi că mă pui pe mine într-o lumină proastă?! De ce nu înțelegi lucrul ăsta?”

Cristina Mihaeala: “Maria, de ce trebuie să plângi?”

Maria: “Face intenționat lucrurile astea! Și nu înțeleg de ce!”, a țipat aceasta în timp ce își ștergea lacrimile de pe obraji.

Pentru a elucida misterul, Cristina Mihaela îl întreabă direct pe Cristian Marinescu: “Între voi doi, a fost ceva sau nu!?”

Cristian Marinescu: “Păi nu știu ce a fost.. că între noi a fost și relație pe sentimente, a fost și relație cu beneficii! Au fost mai multe lucruri!”

Cei doi concurenți au continuat să discute pe ton ridicat divergențele de opinii pe care le au de ceva timp. Acest subiect a încins spiritele din platou și s-a ajuns la lacrimi pe obraji.  Se pare că nu au îngropat "securea războiului" și conform spuselor Cristinei Mihaela, cei doi concurenți încă mai au sentimente unul pentru celălalt și le place să se tachineze.


Abonează-te pe

Citește și:

Alex Zănoagă și Simina Loica de la Puterea Dragostei au amânat cununia religioasă!

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Scandal de proporții în Casa Puterea Dragostei! Alex și Cristian Comănici au sărit la bătaie!

Cristian Comănici și Alex de la Puterea Dragostei, scandal fără precedent!

NOTEAZĂ: Cum faci blatul de tort din biscuiți pisați

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

97 MESAJE - 1 Decembrie 2021! Surprinde-ți părinţii, iubitul, bunicii, socrii, copii, soţul, profesorii, șefii sau colegii cu un mesaj de 01.12.2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri