Maria Cârneci, declaratii inedite, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Mai mult frica ne îndemna să ne ținem gura. Soțul meu lucra ca director de hotel, îmi era frică să nu o dau cotită și să piardă și el locul de muncă”

Maria Cârneci, declaratii inedite,  la “40 de întrebări cu Denise Rifai”  ”Mai mult frica ne îndemna să ne ținem gura. Soțul meu lucra ca director de hotel, îmi era frică să nu o dau cotită și să piardă și el locul de muncă”
Maria Cârneci, declaratii inedite, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Mai mult frica ne îndemna să ne ținem gura. Soțul meu lucra ca director de hotel, îmi era frică să nu o dau cotită și să piardă și el locul de muncă”

Maria Cârneci, una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe de muzică populară din România, a fost invitată în Duminica Paștelui, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D. Indrăgită de publicul larg din țară noastră, Maria Cârneci a dat curs întrebărilor maraton din cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, oferind detalii inedite despre viață personală, dar și despre cariera sa artistică.

Maria Cârneci, care s-a lansat ca artistă de muzică populara în perioada comunismului si a trecut prin perioade deloc plăcute în perioada ”Epocii de Aur”.

Mai mult frica ne îndemna să ne ținem gura. Soțul meu lucra ca director de hotel, îmi era frică să nu o dau <cotită> și să piardă și el locul de muncă. (…) Cu prietenii mai vorbeam, ne mai scapa câte-o <dudă>, dar altfel, mă abțineam, că-mi era și frică că mă interzice, cum au interzis alți colegi de-ai noștri ”, a dezvăluit Maria Cârneci în cadrul interviului jurnalistei Denise

Rifai.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

”Foarte multă suferință este (…). Cum să o uit pe mama mea, să îmi uit frații, sau pe el (soțul – n.r.), care n-a ridicat tonul la mine vreodată, în anii ăștia. Nu există așa ceva, ar însemna că nu mai sunt…”, a mai spus Maria Cârneci despre durerea prin care a trecut.

Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” poate fi urmarita in fiecare duminica seara, imediat dupa reality show-ul „Insula de 1 milion”, difuzat de Kanal D.Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului: „Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic. Și fără apă și fără mâncare.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies