MAREA PREMIERA “Dimineaţa cu noi”, astazi, la 8:00, la Kanal D!


Asteptarea a luat sfarsit, din aceasta dimineata, de la 08:00, cel mai fresh matinal,“Dimineata cu noi”, debuteaza pe micile ecrane, la Kanal D!

Bursucu, Viviana Sposub, George Tanase si Chef Patrizia Paglieri le vor oferi telespectatorilor, de luni pana vineri, un început de zi plin de energie și voie bună. Matinalii sunt nerabdători să fie alături de telespectatori în fiecare dimineaţă, cu informaţii relaxate, glume ca între prieteni, interviuri in exclusivitate cu artistii momentului, sfaturi din partea unor specialişti în diferite domenii de interes, precum nutriţia, sportul, sănătatea.

Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele sau intervenţiile realizate special pentru “Dimineaţa cu noi”, comentarii referitoare la cele mai bizare ştiri ale zilei, muzica bună şi multe alte suprize.

Nu pierdeţi aşadar de astazi de la ora 08:00, de luni pâna vineri, “Dimineaţa cu noi”, matinalul care iţi face ziua mai frumoasă, prezentat de un trio plin de energie şi umor: Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a inventat pastele. „Dacă le combinăm la o masă și cu ce trebuie, pastele devin un aliment chiar sănătos”

Cine a inventat papanașii. „A salvat generații întregi de gospodine de la coacerea miezului problematic”

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri