Marcel Vela, anunț important pentru români: „ O acțiune pe care o păstrez special”


Ce a transmis Ministrul Afacerilor Interne în urmă cu puțin timp pentru toți românii. Ce pregătește împreună cu colegii săi pentru cetățeni.


In articol:

Ministrul Afacerilor Interne a făcut un nou anunț, de data aceasta pe rețelele de socializare.

Ministrul Marcel Vela i-a anunțat pe români că pregătește o acțiune specială, însă nu înainte de a le mulțumi pentru toate urările și mesajele de Paște pe care le-a primit, dar și pentru faptul că îi sunt semnalate anumite aspecte chiar pe rețelele de socializare și că ține cont de ele pentru perioada următoare.

Citeste si: Declarație pe proprie răspundere: Ce vor scrie credincioșii de Paște

„Mesajele și urările dumneavoastră au venit ca cel mai frumos moment al acestui Paște atât de diferit. Am simțit că au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forță și energie pentru acțiunile viitoare. Vă mulțumesc pentru fiecare urare, pentru timpul dumneavoastră, pentru faptul că îmi semnalați anumite aspecte aici, dar mai ales pentru că rămâneți mereu deschiși dialogului”, scrie Marcel Vela.

Marcel Vela, anunț important pentru români de Paște
Marcel Vela, anunț important pentru români de Paște

Citeste si: Marcel Vela, mesaj de susținere pentru români în noaptea de Înviere: „Lucrurile mărețe nu au fost niciodată ușor de realizat”

Ministrul susține că rugămințile autorităților au fost aplicate într-un mod exemplar.

„De asemenea nu pot rămâne indiferent în fața eforturilor dumneavoastră. Rugămințile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au așteptat cei care își doreau să speculeze negativ acest moment.

Dovada dumneavoastră de respect și patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă și vă spun din suflet MULȚUMESC! Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop, iar dumneavoastră ați înteles acest mesaj întru totul. Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România”, mai spune el.

Ce pregătește Ministrul pentru cetățenii din România

Marcel Vela i-a anunțat totodată că pregătește ceva „special”, o acțiune a cărei menire este să ajute la menținerea unui dialog permanent.

Citeste si: Noul bilanț din România. S-au înregistrat încă 190 de cazuri de îmbolnăvire

„Pentru că îmi doresc să fiu mai aproape de mesajele primite aici și pentru că vreau ca multe întrebări să nu rămână fără răspuns, mâine voi anunța o acțiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent. O zi cu bine!”, mai spune ministrul.


Abonează-te pe

Citește și:

Veste incredibilă din partea lui Alexandru Rafila! Un medicament dă rezultate excepționale contra coronavirus

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

În plină pandemie de coronavirus, un alt virus amenință România. Medicii sunt în alertă

Hristos a Înviat! Acum că am intrat în Săptămâna Luminată, iată cele mai importante tradiții de Paște- sigur nu le știai pe toate!

Marcel Vela, mesaj de susținere pentru români în noaptea de Înviere: „Lucrurile mărețe nu au fost niciodată ușor de realizat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEŞTE: Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022. O zodie are probleme mari cu banii.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri