Marcel Pavel, probleme de sănătate după ce a scăpat de Covid-19


Marcel Pavel, problemele de sănătate cu care se confruntă după ce a scăpat de Covid-19. Cum se simte acum artistul, după ce a fost internat.


In articol:

Marcel Pavel a vorbit despre starea sa de sănătate, după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost diagnosticat cu Covid-19.

Artistul a dezvăluit cum se simte și le-a transmis un mesaj celor care l-au acuzat că a luat bani ca să spună că este infectat.

Ce s-a întâmplat după ce a aflat că este infectat și cum a trecut peste această problemă.

„Acum e ceva mai bine, relativ mai bine. Dar atunci a fost cumplit, la un pas de moarte. Nu am o stare emoțională extraordinară acum- în spital am avut-o foarte echilibrată, de neexplicat. Am avut o liniște foarte-foarte mare. Poate că acest lucru mi l-a inspirat și personalul spitalului.

Am rămas cu tensiune și eu nu sunt hipertensiv.

Marcel Pavel, problemele de sănătate cu care se confruntă după ce a scăpat de Covid-19
Marcel Pavel, problemele de sănătate cu care se confruntă după ce a scăpat de Covid-19

Și am descoperit că am ieșit cu tensiune 18. Bine, cu medicație a scăzut la 17. Am un regret, dacă îmi permiți: eu îmi iubesc țara foarte mult, îmi iubesc poporul, sunt un om cu coroană vertebrală dreaptă, nu mi-aș trăda țara pentru nimic în lume. Îmi pare rău că o parte a românilor mei au avut un comportament foarte urât și nepotrivit față de mine, scriind pe rețele de socializare tot felul de minciuni.

Poate vă gândiți, dragilor, că eu am o familie, am copii. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Nu am nevoie. Și chiar dacă aveam. nu o făceam. Mai gândiți-vă și la respectul pe care trebuie să-l aveți față de o persoană. Înlocuiți veninul acesta cu miere- că e mai bine. Dacă vom înclocui veninul acesta cu miere, vom face o țară superbă, nu ne va egala nimeni, dar răutatea să știți că ne face să ne pierdem mințile", a spus Marcel Pavel, în începutul interviului.

Citeste si: Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus! În ce stare se află solistul?

"Culmea, nu am avut nimic până acum trei săptămâni, niciun simptom, iar simptomul s-a manifestat după filmările pe care le-am avut la 'Te cunosc de undeva'. În platoul de filmare, fiind lumini și tot felul de aparaturi erau 40 de grade, cel puțin. Cu perucă pe cap, transformat în personaje, stăteam 11 ore acolo, a fost suficient să cedeze organismul pentru că nu se mai apăra, eu fiind foarte obosit, dormind doar două-trei ore pe noapte. Imunitatea mi-a scăzut, a fost șocul acela termic.

Citeste si: Andrei Ștefănescu, noi declarații de pe patul de spital, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19: „Nu este o simplă răceală..”

S-a instalat prima oară la sinusuri, dar din ce cauză- noi aveam o cameră de relaxare unde și mâncam. Erau 17 grade acolo, funcționa un aer condiționat, iar ceilalți nu aveau nicio treabă cu asta. Cel puțin Monica Anghel.. tanc. Nu a avut nicio treabă. Romică Țociu la fel, Vârciu la fel- nu s-a manifestat la niciunul de acolo.

Numai că ce a fost pentru mine grav e că eu cred că luasem înainte cu o zi sau chiar în ziua aceea, că tu știi persoana de acolo care ne-ar fi infectat. Este o colegă de-a noastră care și ea a suferit", a povestit artistul.

Marcel Pavel: M-am doctoricit singur în prima zi

 

Citeste si: Decizia surprinzătoare luată de Marcel Pavel, după ce a ieșit din spital. Unde a ”fugit” artistul după ce s-a vindecat de COVID-19Marcel Pavel spune că primele simtome pe care le-a avut s-au manifestat dur abia acasă a doua zi

„Dureri oculare îngrozitoare, dureri de cap groaznice, transpirații abundente, temperatură 37,5. M-am doctoricit singur o zi, apoi am dat telefon ORL-iștilor mei. Mi-au spus că am sinuzită, mi-au dat un antibiotic mai slab, m-am vindecat, dar am spus că am o stare de moleșeală și transpir la o temperatură de 36,7.

Nu s-a dus nimic la gât, la crozile vocale, Doamne ajută, în schimb se instalase această pneumonie: pneumonie interstițială bilateral medie, că așa era diagnosticul. După aceea mi-a spus doamna doctor să fac și un test COVID-19", a mai spus Marcel Pavel.


Abonează-te pe

Citește și:

Andrei Ștefănescu, noi declarații de pe patul de spital, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19: „Nu este o simplă răceală..”

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran a fost luat cu duba și dus la secția de poliție. Declarațiile lui Alex Dobrescu

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Marcel Pavel, prima imagine la spital: „Mai am încă o perioadă dificilă de trecut”

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus! În ce stare se află solistul?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețetă de Brioșe Red Velvet de Crăciun. Vei impresiona toți invitații!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri