Marcel Pavel, prima imagine la spital: „Mai am încă o perioadă dificilă de trecut”


Marcel Pavel, prima imagine la spital, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. Ce a declarat cunoscutul artist după ce s-a aflat că e bolnav.


In articol:

Cântărețul Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus în urmă cu două zile. Artistul a ajuns miercuri seară la spitalul Matei Balș din Capitală, acolo unde a rămas internat. Marcel Pavel a făcut primele declarații, după ce le-a dat mari emoții celor dragi, dar și colegilor săi de platou, cu care filmează un nou proiect.

Joi seara, Marcel Pavel a publicat prima imagine de pe patul de spital, unde le-a transmis mulțumiri medicilor care se ocupă de el în aceste momente.

Citeste si: Ozana Barabancea este infectată cu noul coronavirus?! „Se află deja la spital!”

„Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului "Matei Balș", condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune!

Marcel Pavel, prima imagine la spital: „Mai am încă o perioadă dificilă de trecut”
Marcel Pavel, prima imagine la spital: „Mai am încă o perioadă dificilă de trecut”

Citeste si: Andreea Bălan pune capăt zvonurilor despre infectarea ei cu coronavirus. Ce a făcut diferit față de Marcel Pavel

Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului "Matei Balș" Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (concidența este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Câmpulung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an , dănsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și de aceea mii de mulțumiri dlui STREINU CERCEL!🙏❤”.

Marcel Pavel, mesaj și pentru susținătorii săi

Marcel Pavel nu a uitat nici de cei care l-au susținut de-a lungul anilor, cei care în aceaste zile i-au transmis numeroase mesaje de susținere.

Dragii mei prieteni vă mulțumesc din adâncul inimii pentru gândurile bune și susținere. Dumnezeu să ne ocrotească și să ne binecuvânteze. Amin 🙏❤🙏❤🙏❤”, a mai scris Marcel Pavel în mediul online


Abonează-te pe

Citește și:

Ozana Barabancea este infectată cu noul coronavirus?! „Se află deja la spital!”

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Andreea Bălan intră în izolare pentru 14 zile

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus! În ce stare se află solistul?

Ștefan Stan, tătic pentru prima oară! Artistul este în culmea fericirii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

EXCLUSIV! Andra Volos spune adevărul! Este sau nu GRAVIDĂ? Declaraţii incendiare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri