Manuela de la ”Puterea Dragostei”, șoc total! ”M-au trimis la plimbare”


Manuela de la ”Puterea Dragostei” a avut parte de un șoc cât se poate de serios după ce, programată de o bună bucată de timp, a fost refuzată pentru o intervenție estetică pe care o crede necesară.


In articol:

Mai exact, Manuela de la ”Puterea Dragostei” a decis, cu ceva timp în urmă, să își ”refacă” nasul, simțind că dacă ar reuși să aibă zona respectivă ”reparată” ar fi, cu adevărat, perfectă.

Citeste si: Cântărețul Alessio, izolat la domiciliu din cauza coronavirusului! ”M-au sunat cei de la DSP și...”

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” a dat lovitura în afaceri! Ce propunere a primit bruneta și nu a putut să o refuze

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de deciziile Guvernului în epidemie de coronavirus! ”Nu știu, sper să ne revenim”

Doar că, din păcate, epidemia de coronavius i-a dat, cu totul, peste cap planurile cu privire la intervențiile chirurgicale programate.

Din păcate, pe 20 martie trebuia să suport o intervenșie chirurgicală de corectare a nasului. Am vorbit cu medicii de la clinică, inițial eram programată, dar după ultimele decizii ale Guvernulu, totul s-a schimbat. Trebuia să îmi fac, în primă fază, o corecție cu acid hialuronic la nas, iar apoi, dacă voiam, îmi făceam și intervenția chirurgicală pentru ca nasul meu să rămână așa cum își  doresc”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Manuela de la ”Puterea Dragostei”, problema ei este legată de momentul în care își va face, totuși, intervenșiile estetice pe care și le dorește. ”Sper să nu țină prea mult situația asta legată de coronavirus pentru că îmi doresc, și vorbesc la modul serios, să am un nas care să fie cum trebuie. Nu am probleme de respirație, dar vreau să arate perfect”, ne-a mai explicat Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

 

Manuela de la ”Puterea Dragostei”, îngrijorată din cauza afacerii pe timp de coronavirus

Manuela de la ”Puterea Dragostei” trecunoaște că situația ei este cu atât mai dificilă cu cât afacerea pe care o avea poate să dea faliment, iar niște oameni ar rămâne pe drumuri. ”Sunt foarte suparată, situația este una foarte grea din toate punctele de vedere. Ieri am închis salonul, evenimentele și colaborările sunt toate anulate.

O sa suferim pierderi mari din punct de vedere economic însă nu e panică, încă nu. Normal, trebuie sa urmăm toate indicațiile pe care le primim, sa fim responsabili și așa vom trece mai repede peste perioada asta care mă cam demoralizează.

Sunt genul de persoana super-activă, nu îmi place să stau în casă, însă dacă asta trebuie sa fac ca sa scăpăm mai repede atunci asta fac! Și la fel ar trebui sa procedeze fiecare, altfel, o sa ne lungim mult și bine și o sa avem de suferit și de pierdut cu toții. Pe 18 martie și-au închis și prietenele mele saloanele de înfrumusețare, și-a închis și mătușa mea cafeneaua, ne-am închis cu toții afacerile și nu e de bine, dar repet, fiți responsabili dragi oameni și vom trece cu bine peste tot! Doar sper să nu îi lăsam pe oamenii aceia fără loc de muncă, sper să ne revenim economic pentru că, de noi, sincer, de cei care investim, depind foarte mulți oameni”, ne-a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Simona Hapciuc, împotriva Faimoșilor de la Survivor România: „Nu am nimic de-a face cu..."

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

RaeLynn și Josh Davis vor deveni părinți pentru prima oară!

Izvorul Tămăduirii, când pică și ce semnificație are această sărbătoare închinată Maicii Domnului

Demi Moore celebrează logodna fiicei sale, Tallulah: "Ce zi fericită pentru întreaga familie!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Greta Thunberg, adolescenta care a declanșat cel mai mare protest din istorie față de schimbările climatice

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri