Manichiuri la moda pentru nunta! Cum sa-ti faci unghiile


Nunta înseamnă mult pentru orice femeie, deoarece este un nou început nou al vieţii sale. Este important să iei în considerare fiecare detaliu pentru a face ca fiecare moment al acestei ceremonii să fie memorabil, iar manichiura nu este deloc de neglijat. Ghidează-te după următoarele modele de unghii pentru mirese!
·       Forma unghiilor
În acest an, la modă este naturaleţea. Unghiile lungi, de vrăjitoare, trebuie să fie eliminate de pe lista dorinţelor tale atunci când mergi la un salon. În schimb, poţi opta pentru nişte unghii scurte, cu un aspect natural, într-o formă ovală. Nu trebuie să epatezi prin manichiură. Ea trebuie să fie cât mai rafinată şi cât mai elegantă, în acord cu tematica nunţii tale. În cadrul unui top, s-a stabilit că forma ovală la unghii se află pe locul întâi în preferinţe, forma dreptunghiulară pe cea de-a doua poziţie, iar pe locul al treilea se poziţionează forma pătrată.
·       Manichiura franţuzească
S-ar putea să te gândeşti la manichiura franţuzească ca fiind cel mai clasic stil pentru unghii şi, în timp ce cu siguranţă nu va ieşi din trenduri, există noi modalităţi de a transforma designul acestei manichiuri într-unul mai modern. Saloanele de înfrumuseţare devin creative cu folii, nuanţe ombré, pietre şi chiar mici detalii de caligrafie.
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

A văzut că soţia îi face sex oral prietenului de pahar chiar în faţa lui. Cum a reacţionat bărbatul imediat. Judecătorii din Galaţi au rămas mască

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri

Setări confidențialitate