Mananci sfecla rosie? Iata ce efecte secundare are


Mananci sfecla rosie? Iata ce efecte secundare are

Sfecla rosie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrandu-se stiinţific ca lupta impotriva cancerului si a altor afecţiuni.

Sfecla rosie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce cu ajutorul unui storcator si sa bem sucul, fie o consumam cruda sub forma de salata sau fiarta, fie in supa sau in piureuri, fie la cuptor.

Singurul „efect secundar” al sucului de sfecla este faptul ca urina ar putea prinde o tenta rosiatica insa acest lucru nu este un motiv de ingrijorare. Totusi, deoarece sfecla este bogata in oxalati (produsul final de metabolism al glioxalatului si gliceratului; organismul uman nu detine enzime capabile sa degradeze oxalatul; in consecinta acesta trebuie eliminat prin rinichi) persoanele predispuse la pietre sau nisip la

rinichi, nu ar trebui sa il consume.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Cum poti sa afli daca o persoana te minte!

O să intre în pământ de RUȘINE! Ce secret teribil ascunde Andreea Mantea

Asa faci cea mai gustoasa budinca de banane!

Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei, la un pas de împăcare!

Georgiana Lupu spune cine va câștiga Survivor 2021! Ce a declarat fosta concurentă?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Carantină adaptivă în Ucraina! Ce restricții se aplică?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri