Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital: „Azi, din păcate, a trebuit să o internez...”

Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital

Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital

Mioara Roman se confruntă din nou cu probleme mari de sănătate. Aceasta a ajuns de urgență la spital fiindcă nu se simțea deloc bine. În ce stare se află acum mama vedetei?

Mama Oanei Roman are 82 de ani și se confruntă din nou cu probleme delicate de sănătate. Fiica sa a anunțat pe rețelele de socializare că a trebuit să o interneze de urgență într-o unitate spitalicească deoarece în ultima perioadă de timp nu s-a simțit deloc bine.

Citeste si: Geta Sterp, reacție acidă pe Instagram: „Aștept și niște mesaje de hate!” Ce a supărat-o atât de tare pe sora lui Culiță

Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital
Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital[Sursa foto: Facebook]

Mioara Roman, de urgență la spital

Oana Roman este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde și-a obișnuit fanii cu fel de fel de postări și fotografii ce reflectă viața ei personală. De data aceasta, vedeta a anunțat că a trebui să se ducă cu mama sa direct la spital pentru a-i face o serie de analize amănunțite, asta după ce în ultima perioadă de timp i s-au agravat stările de rău.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Fiica lui Petre Roman așteaptă să afle rezultatele investigațiilor făcute de specialiști și speră din tot sufletul ca mama sa să își revină în cel mai scurt timp posibil.

„Azi, din păcate, a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine.

Am venit la spitalul Colentina și cel puțin pe secția unde este mama sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Citeste si: Oana Roman, criticată gratuit, pe internet, după postarea cu Marius Elisei: „Mi-a scris o domnișoară"

Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital
Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital[Sursa foto: Instagram]

Mama Oanei Roman a fost internată într-un centru de recuperare medicală

Mioara Roman nu mai locuiește alături de familie deoarece vedeta a decis, în urmă cu mai mult timp, să o interneze într-un centru de recuperare medicală, acolo unde se află 24/24 sub atenția cadrelor medicale.

Locația în care a fost cazată fosta soție a lui Petre Roman are ambientului unui hotel de lux. Acolo, femeia are parte de cele mai bune tratamente și de îngrijire la standarde înalte, fiind vizitată foarte des de familie.Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Oana Roman, probleme grave de sănătate! Mesajul îngrijorător postat pe rețelele de socializare: „Mă simt foarte rău, stau la pat”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Oana Roman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre starea de sănătate a mamei ei: „Mi-aș dori să pot face o minune”

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies