Oana Roman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre starea de sănătate a mamei ei: „Mi-aș dori să pot face o minune”

Oana Roman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre starea de sănătate a mamei ei
Oana Roman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre starea de sănătate a mamei ei

Vedeta și-a deschis din nou sufletul în fața fanilor și a vorbit despre cum se simte în acestă perioadă mama sa, Mioara Roman.

Oana Roman nu a avut parte, în acest an, de sărbători liniștite și pline de bucurii. Vedeta traversează acum momente dificile cu mama ei, Mioara Roman, care nu se află în cea mai bună stare de sănătate, vestea pe care a ținut să o împărtășească și cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. Oana Roman a postat mai multe filmulețe în care explică comunității de fani faptul că cea care i-a dat viață se află acum în mânile medicilor de specialitate de la o clinică privată, acolo unde primește cele mai bune îngrijiri.

Citeste si: Oana Roman, criticată gratuit, pe internet, după postarea cu Marius Elisei: „Mi-a scris o domnișoară"

Oana Roman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre starea de sănătate a mamei ei
Oana Roman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre starea de sănătate a mamei ei[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre starea de sănătate a mamei ei

Oana Roman se numără printre cele mai deschise și asumate persoane publice de la noi din țară, drept pentru care mulți oameni se arată foarte interesați de ceea ce se întâmplă cu ea în spatele micilor ecrane.

Cu puțin timp în urmă, vedeta a mărturisit că mama ei, Mioara Roman, are probleme serioase de sănătate și că acum se află internată într-o clinică de specialitate privată, lucru care o întristează enorm, dar pe de cealaltă parte se arată mulțumită de felul în care îi este administrat tratamentul.

Fiica lui Petre Roman a spus, de asemenea, că își vizitează mama ori de câte ori poate, iar în zilele în care femeia se află într-o stare mai bună fizic face tot posibilul să-i ridice moralul și anume, o duce la coafor, la cafenea sau chiar la ea

acasă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate.(...)  Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire, de monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele.(...)  

Timp de 10 zile în fiecare lună face un tratament cu perfuzii. Trebuie să facă kinetoterapie și masaj în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc.   Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată, practic în toate activitățile pe care le face.(...) Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie.

(...)  

Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut așa cum trebuie și de aceea ea este acolo. Eu, personal, merg să o văd o zi da, o zi nu, mai puțin în zilele în care sunt plecată.(...)  În zilele în care se simte bine și nu are perfuzii o duc la coafor, bem o cafea sau vine acasă o jumătate de zi, dar altfel ea necesită niște îngrijiri pe care le poate primi doar de la persoane de specialitate”, a dezvăluit Oana Roman, despre starea mamei ei. 

Citeste si: Oana Roman, probleme grave de sănătate! Mesajul îngrijorător postat pe rețelele de socializare: „Mă simt foarte rău, stau la pat”

Oana Roman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre starea de sănătate a mamei ei
Oana Roman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre starea de sănătate a mamei ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Oana Roman, asaltată cu mesaje de susținere din partea fanilor

Sinceritatea și felul ei de-a fi i-au adus Oanei Roman numai lucruri bune în viață. Fanii au văzut cât de afectată este în aceste momente, astfel că i-au trimis nenumărate mesaje de susținere și multe felicitări pentru puterea de care a dat dovadă în tot acest proces de vindecare a mamei sale.

Cum era de așteptat, vedeta a primit și reacții negative din partea unor răutăcioși, dar nu a vrut să răspundă la acestea pentru că în momentul de față toată grija ei se îndreaptă spre cea care i-a dat viață și care se bazează pe ea în aceste momente.  

„Am primit foarte multe mesaje după story-ul pe care l-am făcut cu mama. Mulți mi-ați spus că v-a venit să plângeți sau că v-ați emoționat și că e foarte emoționant cumva. Mi-aș dori să pot face o minune. (...)   Alții m-ați criticat, e normal să se întâmple asta pentru că sunt oameni care nu înțeleg pentru că nu au fost într-o astfel de situație. Le doresc din tot sufletul să nu fie vreodată într-o asemenea situație", a fost replica Oanei Roman, pe Instagram. 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Oana Roman și Marius Elisei rămân divorțați, dar fericiți: „Nu mai facem nimic”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Oana Roman nu își mai ascunde gândurile! Ce i-a spus lui Marius Elisei în public: „Chiar se vede și se simte”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies