Mama lui Iancu Sterp, detalii incendiare despre relaţia cu tatăl copiilor ei! "Pe Nicolae l-am iubit mult, dar am şi suferit"


Geta Sterp, detalii despre relaţia cu tatăl copiilor ei! Femeia a avut parte de multe necazuri.


In articol:

Sinceră şi spumoasă, cum o ştim, mama lui Iancu Sterp a vorbit, fără perdea, despre relaţia nefericită pe care a avut-o cu tatăl copiilor ei. Femeia a mărturisit că fidelitatea nu a fost niciodată punctul forte al fostului ei partener de viaţă, aceasta spunând, amuzată, că era mereu înşelată.

Eu sunt mai mică decât bărbati-miu cu zece ani, dar nici acest lucru nu l-a împiedicat să se mai ulte și la alte fete. Deși am fost tânără și doar pentru el, a umblat și i-a mai scăpat ochii și la altele, m-a trădat de multe ori”, a spus, amuzată, doamna Geta, care a mai specificat câte ceva. ”Suntem o familie frumoasă, cu copii minunați, dar știți cum sunt bărbații, mai se uit un pic în jur”.

Citeste si: Iancu Sterp, iubită nouă? Nu este vorba despre Emy Alupei!

Mama lui Iancu Sterp, dezvăluiri halucinante din relaţia cu fostul ei partener de viaţă

Femeia avea să detalieze totul în privința omului cu care a trăit. ”M-am îndrăgostit o singură dată din tot sufletul, nu știu ce se va întâmpla pe viitor, nu am să spun nicioadată...niciodată.

Pe Nicolae l-am iubit mult, dar și la fel de mult am suferit. Eu aveam 17 ani când l-am cunoscut și el 27! Și abia pe la 33 de ani l-am adunat de pe la mândre”, a declarat Geta Gutiu la WOWbiz.ro, apoi avea să povestească și faptul că, la 26 ani ar fi avut ocazia să cunoască pe altcineva, dar nu a făcut-o.

”Puteam să îmi găsesc jumătatea la 26 ani, atunci când bărbatul meu a fost închis. O femeie la vârsta aceea, cu doi copii, nu ar sta singură. Eu în schimb am stat un an, aș fi stat și 10! Dumnezeu mi-a dat putere, dar m-am regăsit în copii și în casă, și am renunțat la orice pentru mine, m-am gândit la familie. Îmi amintesc că i-am scris multe scrisori din închisoare bărbatului meu, și el mie, de acolo, de la Poarta Albă, dar le-a ars el pe toate, că el este mai...dus. Chiar îmi pare rău că a făcut-o, le-aș fi citit acum cu drag, acum, când el nu mai este cu mine”, a relatat mama lui Iancu.

Citeste si: Ella și Iancu, împreună? Detalii incendiare din relația lor: „Se țineau de mână...”

”Legal, nu am fost niciodată măritată cu tatăl copiilor mei”

Mama lui Iancu Sterp a recunoscut! Bărbatul ei a fost un fustangiu! De câțiva ani, Nicolae, tatăl războinicului, a pleca de acasă și nu a mai dat niciun semn, însă Geta Gutiu este liniştită şi relaxată, ba chiar a vorbit despre un...înlocuitor. Am trecut peste probleme. Acum sunt liniștită. Pot spune chiar că sunt domnișoară, fiindcă legal nu am fost măritată niciodată cu tatăl copiilor mei. Așa că, poate găsim un domnișor… fără obligații. Cel care se înscrie la ”casting” să fie așa…ca Iancu, să aibă pătrățele, să știe să mulgă oile, să știe să dea cu coasa, să fie bărbat de casă și doar pentru mine, pentru nimeni altcineva. Eu nu sunt nici geloasă, dar dacă eu sunt corectă, vreau să fie și el la fel. În plus, vreau să nu bea, să nu fumeze…”,  a menționat doamna Geta cu zâmbetul pe buze, confirmând că este singură.


Abonează-te pe

Citește și:

Cu cine a înlocuit-o Iancu de la „Puterea Dragostei” pe Emy Alupei. Avem imaginile

Ilinca Vandici, reguli pentru educația fiului său. Ce își dorește vedeta pentru micuțul Zian?

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Bianca Pop, concurentă la Puterea Dragostei?! ” Vreau să merg acolo, să-mi găsesc jumătatea”

Emy Alupei de la Survivor, păzită de două vedete Exatlon! Ana Otvoș și Mădălina Predoi, gărzi de corp pentru cântăreață

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
 Duminică, de la ora 14:30, la "Asta-i România!",  povestea impresionantă a copiilor care merg la scoală în vârf de munte
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri