Mama Geta nu a fost niciodată măritată, chiar dacă are patru copii. Motivul pentru care Mama Geta nu a făcut pasul cel mare


Recent, s-a aflat faptul că Mama Geta nu a fost măritată niciodată, deși are patru copii. Culiță Sterp a fost cel care a dat-o de gol.


In articol:

Mama Geta este printre cele mai îndrăgite mame din online, însă, nu multa lume știa de faptul că nu a fost niciodată măritată. Culiță a dezvăluit acest lucru, chiar prin preajma bărbatului cu care are mama Geta patru copii.

Motivul pentru care Mama Geta nu a făcut pasul cel mare niciodată

Mama Geta a avut o viata destul de dificilĂ. Ea a munciT din greu pentru cei patru copii ai săi, pentru a le putea oferi o viață mai buna, fără lipsuri. Aceasta a fost nevoita să își crească de una singură copiii, după plecarea soțului cu ani in urmă. Deși lucrurile între ei nu au funcționat și au decis să plece pe drumuri separate, tatăl copiilor a fost invitat si prezent la nunta Getei, iar spre surprinderea multora, cei doi foști parteneri de viață s-au înțeles foarte bine.

Mama Geta a avut grijă să se ocupe de fiecare detaliu la evenimentul special din viața fiicei sale mai mici, pentru a avea o nuntă de vis. Emoțiile au fost copleșitoare, Geta fiind nevoită de acum să își părăsească casa părintească.

Citeste si: “Asta înseamnă educația primită de la mama Geta!” Ce cadou costisitor a primit Daniela de la Culiţă Sterp

Mama Geta nu a fost niciodată măritată, chiar dacă are patru copii

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Reacția mamei Geta la vederea fiicei sale în rochie de mireasă. Momentele emoționante prin care a trecut Geta Sterp

Un lucru pe care nu foarte multe persoane îl știu, este ca Mama Geta nu a fost căsătorită niciodată, chiar daca are împreună cu fostul partener de viata patru copii. Pentru ea nu a contat un act, sau să îmbrace rochia de mireasă, deoarece mai presus de asta erau copiii ei de care voia să aibă multa grija. Așadar, la momentul aruncării buchetului de la nunta Getei Sterp, Culita i-a spus mamei sale sa meargă în față, pentru ca oricum nu a fost măritată până acum, și poate va avea noroc de această dată.

”Hai mamă și tu aici. Te-ai măritat vreodată în viața ta? Treci aici! Niciodată nu s-a măritat! Stai acolo, poate ai noroc. Acum fără mișto, are patru copii, ne are pe noi, dar nu a fost căsătorită în viața ei, doar și-a iubit bărbatul și atât”, a spus Culiță despre mama Geta, la nunta Getuței.

Citeste si: „Prin căderi devii puternic”. Mama Geta, despre greutățile prin care a trecut în viață

Mama Geta nu a fost niciodată măritată, chiar dacă are patru copii

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Tatăl miresei este prezent la o altă masă.“ Prezența tatălui Getuței Sterp a stârnit reacție din partea mamei Geta


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul s-a căsătorit cu Geta Sterp

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Culiţă Sterp, cadou impresionant pentru Daniela

Care este numele real al Getei Sterp. Nu multă lume știe acest lucru

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri