Mama Geta, declarații despre fostul soț și iubita acestuia: „N-a avut curajul să o aducă la botez”


Ce spune mama Geta despre tatăl copiilor săi, dar și despre viața sa, de zi cu zi.


In articol:

Mama Geta este una dintre cele mai simpatice prezențe din showbiz-ul autohton. Mama fraților Iancu și Culiță Sterp a vorbit despre familia sa, dar și despre un moment mai delicat, când a participat fostul soț la botezul nepoților săi.

Vorbind despre cadouri, ocazii speciale, mama Geta a mărturisit că nu este omul care să ofere sau să primească cadouri prea des. Aceasta susține că vede un cadou în toată munca pe care o depune zilnic. Femeia este extrem de recunoscătoare de faptul că lumea o recunoaște și că mulți își doresc să vorbească cu aceasta/

„Eu nu prea sunt omul care să facă cadouri și nici nu prea aștept la rândul meu. Eu vreau să ofer cadou în fiecare zi, ți-am făcut de mâncare, am făcut curat, am făcut bani la piață, deci eu vreau să ofer în fiecare zi munca mea, asta e cadoul meu.

Eu nu prea am fost în viața mea nici să-mi cumpăr mie și atunci nu neapărat că sunt cu ocazie specială, mi-a plăcut în fiecare zi să mă fac pe mine cadou prin felul de a fi, să muncesc, să zâmbesc, să le dau lor o stare bună la copii...și să ajungă cadoul unde trebuie”, a dezvăluit mama Geta, în emisiunea ”Online Story”.

Citeste si: Iancu Sterp, cu poliția la ușă! Mama lui Beni a făcut plângere împotriva familiei Sterp: „Vor să scoată bani de la noi!”

Ce părere are mama Geta de fostul soț, tatăl lui Culiță Sterp

Cât despre fostul soț, tatăl celor patru copii ai săi, mama Geta nu a vorbit prea mult. Copiii acesteia a încercat de-a lungul timpului să îi apropie. Mama Geta a recunoscut că bărbatul are deja o altă parteneră, dar că a venit singur la botez, deși nimeni nu ar fi avut nimic împotrivă.

Tatăl lui Culiță Sterp

Tatăl lui Culiță Sterp și-a cunoscut nepoții

[Sursa foto: Instagram]


„Tatăl biologic stă și el cu o femeie de-o seamă cu el. N-a avut curajul să o aducă la botez, dar putea să o aducă, că eu nu mă supăr, nu sunt supărăcioasă. Trebuia să fie de la început prezent și să nu plece deloc, el e mai supărăcios, ce să faci. Bine că nu sunt eu, că dacă eram amândoi, să fi văzut”, a mai spus Mama Geta.

Citeste si: Mama Geta, cu ochii în lacrimi! De ce a început să plângă „Și vine și al doilea bebe! I-au despărțit...”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a inventat pastele. „Dacă le combinăm la o masă și cu ce trebuie, pastele devin un aliment chiar sănătos”

Cine a inventat papanașii. „A salvat generații întregi de gospodine de la coacerea miezului problematic”

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri