Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian! ”Nu vor fi împreună”! Nelson Mondialu va rămâne fără cuvinte


Surpriză uriașă la o lună și jumătate de la finalul emisiunii Puterea dragostei! Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian, chiar dacă fiul lui Nelson Mondialu are acum o altă iubită


In articol:

Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian! De mai bine de trei săptămâni, Bianca de la Puterea dragostei și Livian, fiul lui Nelson Pop, s-au despărțit, deși toată lumea credea că vieților lor sunt una și aceiași, mai ales după ce ambii au câștigat sezonul 2 al show-ului matrimonial de la Istanbul.

Livian si Bianca s-au despărțit
Livian si Bianca s-au despărțit

De ziua lui, sărbătorit la emisiunea ”Totul despre Puterea dragostei”, Livian avea să anunțe în direct separarea de Bianca, mai mult, a mers pe ideea că această decizie este una definitivă. Drept dovadă, la scurt timp, a apărut în compania altei femei, pe care a prezentat-o public drept iubita lui oficială, în timp ce tatăl său, Nelson, a făcut o serie de live-uri pe You Tube, în care a atacat-o pe câștigătoarea competiței, semn că nu mai există cale de întoarcere pentru o legătură amoroasă niciodată.

Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian!
Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian!

Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian! ”A ajutat-o să se ridice!”

Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian! În mod surprinzător însă, doamna Rodica, mama Biancăi a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului iubit al fiicei sale. ”Livian a ajutat-o mult să se ridice, i-a dat încredere, să fie mai sigură pe ea. Acum, o admiră lumea din toate punctele de vedere, și acest lucru i se datorează și lui! Chiar dacă nu a fost să fie o relație până la capăt, el a schimbat-o în bine!Consider, că anumite persoane intră în viața noastră cu un scop. Universul ni le trimite cu un scop, la fel a fost și Livian. Mie îmi pare rău ce se întâmplă acum, mă refer la cum e omul...Eu în general, văd partea bună a lui, nu vreau să văd dincolo de perdea, că ar fi rău, etc...”, a declarat, cu ochii în lacrimi, Rodica Comănici la WOWbiz.ro, la emisiunea ”Totul despre Puterea dragostei!”.

Citeste si: Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Citeste si: Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”, declarații incredibile: ”Tot răul pe care îl primesc eu acum este tot...”

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” se mută cu noua sa iubită, Florentina Neagu

Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian!
Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian!

Mama Biancăi Comănici! ”Faptul că în niște momente cheie din viața fiicei mele, Livian i-a fost alături,are respectul meu pentru totdeauna”

Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian! Mai mult decât atât, Rodica  Comănici a explicat și de ce fiica sa nu putea avea o relație de lungă durată cu băiatul lui Nelson. ”Livian, un om foarte fin. Mi-e greu să vorbesc acum...Bibi spune că atâta vreme cât el este fericit și eu sunt fericită și așa este, fiindcă atunci când ai iubit pe cineva cu adevărat, dacă tu îl vezi fericit și tu ești, chiar dacă nu a fost să fie să fiți împreună, asta e...V-am spus, l-am apreciat pe Livian pentru caracterul pe care l-am văzut eu și nu cred că a fost teatru. Ce urmează de acum încolo, asta e...fiecare cu drumul lui în viață, dar acesta este punctul meu de vedere, iar soțul meu are aceeași părere. În ciuda faptului că nu a fost de acord cu relația lor. Noi trăim printre rromi, știm exact stilul lor de viață și bărbatul meu a spus, ”măi, ei au un stil de viață diferit, noi diferit, avem preocupări diferite, nu putem conviețui unii cu alții. Cei care au încercat, au încercat, dar la foarte puțini le-a reușit în viață”. Nu or să poată fi împreună, din foarte multe puncte de vedere, dar faptul că în niște momente cheie din viața Biancăi, el i-a fost alături, are respectul meu pentru totdeauna. Sperăm să rămână între ei o prietenie reală, frumoasă...”, a comentat doamna Rodica la ”Totul despre Puterea dragostei!”.

Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian!
Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian!

Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian! ”Eu am văzut finețea lui!”

Mama Biancăi Comănici, în lacrimi! Ce a putut spune despre Livian! La final, femeia a mai dorit să menționeze un lucru. ”Eu am văzut finețea din Livian, indiferent ce spun oamenii, și chiar sfârșitul acesta de acum, consider că a fost unul productiv pentru fata mea. Dacă ar fi fost alți pași, alte situații care se puteau întâmpla, poate ea ar fi suferit mai mult. E mai bine așa pentru toată lumea”, a conchis mama brunetei la WOWbiz.ro


Citește și:

Bianca de la Puterea dragostei, anunț cutremurător: „Așa a fost dat de la Dumnezeu”

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Nelson Mondialu, declarații halucinante despre sora Biancăi: „Poliția, unde ești?”

Primele declarații ale noii iubite a lui Livian: „În locul dumneavoastră aș pierde timpul...”

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Livian și Bianca de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu! Bruneta ascunde un mare secret

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Specialistul în implant și tratamente de păr Ensar Duman: "Nu încurajez implantul de păr la femei. Recomand tratamentul cu laser!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri