Making of “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat” # Imagini inedite din culisele matinalului ce va fi difuzat din 1 mai, la Kanal D2 și Radio Impuls

Making of “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat” # Imagini inedite din culisele matinalului ce va fi difuzat din 1 mai, la Kanal D2 și Radio Impuls
Making of “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat” # Imagini inedite din culisele matinalului ce va fi difuzat din 1 mai, la Kanal D2 și Radio Impuls

 Mai este foarte puțin până la premiera pe Kanal D2 și Radio Impuls a matinalului “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”! 

Din 1 mai,  de la ora 07:00, Greeg (Grigore Șerban), Cosmin Cernat şi Nadina Zisu se vor afla, în direct, în studioul emisiunii şi vor aduce publicului, simultan, la Kanal D2 şi la Radio Impuls, de luni până vineri, o combinație reușită de energie, dialoguri spumoase și primele informații ale zilei.

Cei trei matinali de la Kanal D2 și Radio Impuls s-au distrat copios la ședința foto, antrenând întreaga echipă prezentă în platoul emisiunii într-o atmosfera plină de energie.

Cu zâmbetul la purtător, în ținute vestimentare lejere care le-a completat perfect starea de bine, matinalii de la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat” și-au intrat rapid în rolul de gazde ale emisiunii; printre rafalele de blitz-uri și luminile reflectoarelor din platou, Cosmin Cernat, Greeg și Nadina Zisu au dat tonul distracției.

Am luat în stăpânire acest studio care te îmbie la dialog, deja ne simțim aici în elementul nostru.

Dincolo de  temele de discu ţii de  rubrici, e interesant că trebuie să fim atenți și la partea tehnică ce ține de radio, precum și la cea specifică TV-ului. E un exercițiu foarte bun și fiecare dintre noi vine cu niște atuuri în această ecuație. Ne completăm foarte bine. Sunt nerăbdător să începem și să petrecem împreună de 1 mai, de la ora 07:00! ”, a spus Cosmin Cernat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce mi se pare interesant este că parcă ne cunoaștem de o viață. Deja funcționăm ca o echipa, după câteva întâlniri în platou”,  a spus Greeg.

“Mă simt o norocoasă să fac parte din acest proiect.

Ne simțim tare bine cu toții la acest pupitru. Ador să îmi pun căștile acestea pe urechi și să prezint știrile. Fiți cu ochii și urechile pe noi, la Kanal D2 și la Radio Impuls, din 1 mai, de la ora 07:00!”,  a spus Nadina Zisu.

Cei trei matinali mizează pe ingredientele unui matinal fresh, energic, cu muzică bună, dialoguri smart, informații de actualitate și momente interactive în fiecare ediție a emisiunii.

Nu pierdeţi, din 1 mai, de luni până vineri de la 07:00, dimineţile cu entertainment de calitate, bucuria conversaţiei şi informaţia proaspătă, simultan, la Kanal D2 și Radio Radio Impuls!   Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sfatul zilei din 18 iulie 2024. O zodie are o zi prosperă

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies