Mâine seară, de la 21:00, Marea Finală “Insula de 1 milion”!

Mâine seară, de la 21:00, Marea Finală “Insula de 1 milion”!
Mâine seară, de la 21:00, Marea Finală “Insula de 1 milion”!

Reality show-ul de aventură “Insula de 1 milion” ajunge la final mâine seară! Au mai rămas în competitie șase concurenti din cei 50 care pășeau în urmă cu aproape patru luni pe Insula de 1 milion.

Dupa o serie de provocări dure, într-un mediu care le-a pus la încercare anduranța, rezistenta psihică si inteligenta socială, Szilard, Argentina, Jaguaru, Liviu, Alex și Variu se pregătesc de bătălia finală.

Sâmbătă seara, de la ora 21:00, Kanal D va difuza ultimul episod din acest sezon palpitant al reality show-ului, mâine seară vom afla cine va câștiga cel mai amplu experiment social televizat, cu cea mai mare miză pusă în joc vreodată de o televiziune din Romania – 1 milion de lei.

O călătorie extraordinară ajunge la final, 50 de concurenți au pornit în această aventură plină de neprevăzut, demonstrând calități remarcabile de strategie, rezistență și adaptabilitate în fața unor condiții de viață extreme.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Mâine seara, vom asista la deznodământul acestui reality show de aventură, o provocare uriasă pentru niste oameni care s-au luptat pentru visul lor.

Au mai rămas sase temerari pe insulă. Am văzut cum acești oameni extraordinari au depășit obstacole imposibile, și-au împins limitele și și-au dovedit curajul în fața unor provocări incredibile. Ce pot să vă spun e că va fi o finală intensă, cu multe surprize, cu emotii uriase. Fiti cu ochii pe <Insula de 1 milion>, mâine seara, de la 21:00, la Kanal D ”, a spus Cosmin Cernat, prezentatorul reality show-ului

Cine i se va alătura lui Szilard în etapa finală a competitiei?

Szilard este concurentul care a acumulat deja brățări în valoare de 500.000 de lei, asigurându-și astfel un loc în bătălia finală. Ceilalți cinci finaliști se vor confrunta pentru a obține un loc alături de el în etapa decisivă. Argentina, singura femeie rămasă în concurs, Jaguaru, Liviu, Alex și Variu vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga un loc în duelul final.

Cei care nu vor reuși să se califice, vor avea opțiunea de a ceda brățările lor unuia dintre finaliștii rămași, introducând astfel un element de strategie și surpriză, ce va condimenta și mai mult competiția.

Sâmbătă seara, de la ora 21:00, Kanal D vă invită să urmăriți ultima bătălie din „Insula de 1 milion”. Cine va câstiga cel mai amplu experiment social televizat? Cine va face față presiunii și va transforma brățările în bani? Nu pierdeti bătălia finală, sâmbătă seara, de la 21:00, la Kanal D!Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Zacuscă de gogonele, rețeta Paulei Chirilă. „Este excepțională. E simplu.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies