Mâine seară, de la 21:00, Marea Finală “Insula de 1 milion”!

Mâine seară, de la 21:00, Marea Finală “Insula de 1 milion”!
Mâine seară, de la 21:00, Marea Finală “Insula de 1 milion”!

Reality show-ul de aventură “Insula de 1 milion” ajunge la final mâine seară! Au mai rămas în competitie șase concurenti din cei 50 care pășeau în urmă cu aproape patru luni pe Insula de 1 milion.

Dupa o serie de provocări dure, într-un mediu care le-a pus la încercare anduranța, rezistenta psihică si inteligenta socială, Szilard, Argentina, Jaguaru, Liviu, Alex și Variu se pregătesc de bătălia finală.

Sâmbătă seara, de la ora 21:00, Kanal D va difuza ultimul episod din acest sezon palpitant al reality show-ului, mâine seară vom afla cine va câștiga cel mai amplu experiment social televizat, cu cea mai mare miză pusă în joc vreodată de o televiziune din Romania – 1 milion de lei.

O călătorie extraordinară ajunge la final, 50 de concurenți au pornit în această aventură plină de neprevăzut, demonstrând calități remarcabile de strategie, rezistență și adaptabilitate în fața unor condiții de viață extreme.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Mâine seara, vom asista la deznodământul acestui reality show de aventură, o provocare uriasă pentru niste oameni care s-au luptat pentru visul lor.

Au mai rămas sase temerari pe insulă. Am văzut cum acești oameni extraordinari au depășit obstacole imposibile, și-au împins limitele și și-au dovedit curajul în fața unor provocări incredibile. Ce pot să vă spun e că va fi o finală intensă, cu multe surprize, cu emotii uriase. Fiti cu ochii pe <Insula de 1 milion>, mâine seara, de la 21:00, la Kanal D ”, a spus Cosmin Cernat, prezentatorul reality show-ului

Cine i se va alătura lui Szilard în etapa finală a competitiei?

Szilard este concurentul care a acumulat deja brățări în valoare de 500.000 de lei, asigurându-și astfel un loc în bătălia finală. Ceilalți cinci finaliști se vor confrunta pentru a obține un loc alături de el în etapa decisivă. Argentina, singura femeie rămasă în concurs, Jaguaru, Liviu, Alex și Variu vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga un loc în duelul final.

Cei care nu vor reuși să se califice, vor avea opțiunea de a ceda brățările lor unuia dintre finaliștii rămași, introducând astfel un element de strategie și surpriză, ce va condimenta și mai mult competiția.

Sâmbătă seara, de la ora 21:00, Kanal D vă invită să urmăriți ultima bătălie din „Insula de 1 milion”. Cine va câstiga cel mai amplu experiment social televizat? Cine va face față presiunii și va transforma brățările în bani? Nu pierdeti bătălia finală, sâmbătă seara, de la 21:00, la Kanal D!Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Denise Rifai semnalează un nou fake news

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Sfatul zilei din 27 iulie 2024. O zodie nu se poate bucura de vacanță din cauza locului de muncă

Patrick a decis: &quot;Teodora e genul meu de femeie!&quot; Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies