„Mâine nu știu.” Ce se întâmplă între Florin Pastramă și Brigitte, după ce au decis să își mai dea o șansă


În urmă cu ceva timp , Brigitte și Florin Pastramă au fost la un pas de divorț, dar datorită iubirii dintre ei, au decis să își ma idea o șansă și să treacă peste neînțelegerile din relația lor.


In articol:

În momentul actual, la ceva timp după ce au anunțat că își mai oferă o șansă, nașa brunetei, Lizeta Haralambie, a făcut o serie de dezvăluiri despre mariajul acestora. Cum se înțeleg cei doi în prezent.

Citește și: “Așa shopping mare faci?”. Brigitte Pastramă, uimită de cumpărăturile făcute de fiica sa, Sara

Ce se întâmplă între Florin Pastramă și Brigitte

Brigitte și Florin Pastramă au trecut printr-o perioadă mai grea, în urmă cu câteva luni, iar relația lor a fost la un pas de a se destrăma. Cu toate că au avut loc mai multe neînțelegeri, aceștia au decis să își mai dea o șansă.

Lizeta Haralambie, nașa brunetei, a mărturisit că mariajul celor doi este unul normal acum și că ea le este alături oricând.

„Cum sunt și toate relațiile, și cu bune și cu rele, sunt ok acum, mâine nu știu. Eu sunt nașă, sunt alături și de ea și de el, nu pot să dau sfaturi în public, doar ei le știu. Eu sunt alături de Brigitte de câte ori are ea nevoie.

Oricând mă sună, este prietena mea de 25 de ani, îmi este și fină și sunt alături de ea mereu", a declarat Lizeta Haralambie.

Ce se întâmplă între Florin Pastramă și Brigitte, după ce au decis să își mai dea o șansă.

Ce se întâmplă între Florin Pastramă și Brigitte, după ce au decis să își mai dea o șansă.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Brigitta Marta Gheorghe. „M-am mutat la București pentru că am încercat să am o carieră muzicală."

Brigitte Pastramă a ajuns pe mâinile medicilor

Brigitte Pastramă a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor și a fost supusă unei intervenții chirurgicale, după ce a fost diagnosticată cu diabet. Aceasta a spus că din cauza bolii a slăbit și a trebuit să își scoată glanda.

„Nu mi-am făcut injecții în burtă ca să slăbesc, ci am fost bolnavă. De la boală am slăbit, am avut început de diabet, de tip 2, dar asta a fost acum șase luni. Am scos glanda, era de tip 2 și se scoate glanda, iar eu am scos-o. Nu am mai putut să mănânc foarte mult timp și oricum n-am voie să mănânc trei sferturi din cartea de bucate, pentru că era să fac pancreatită la două săptămâni după operație.", a povestit Brigitte Pastramă, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, ipostaze romantice în Italia

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

“Așa shopping mare faci?”. Brigitte Pastramă, uimită de cumpărăturile făcute de fiica sa, Sara

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cine este Brigitta Marta Gheorghe. „M-am mutat la București pentru că am încercat să am o carieră muzicală."

„Am fost la notar să semnăm.” Brigitte și Florin Pastramă au semnat actele de divorț. Ce s-a întâmplat la scurt timp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Căsătorie sau concubinaj?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri