Mădălina de la Puterea Dragostei este însărcinată? “Ohhh…. Daaaaaa!”


Puterea Dragostei 8 martie - Mădălina și George au părăsit oficial competiția!

Ultima gală a emisiunii Puterea Dragostei a fost așteptată cu sufletul la gură de telespectatorii și fanii concurenților.

Săptămâna aceasta unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragostei, Mădălina și George au luat decizia de a părăsi emisiunea.

Tensiunile, scandalurile și intrigile dintre concurenți pur și simplu i-au pus capac Mădălinei și nu a mai putut rezista. Prima care și-a făcut bagajele a fost chiar Mădălina și a spus în fața tuturor plângând în hohote, motivele pentru care dorește să părăsească emisiunea Puterea Dragostei.

Puterea Dragostei 8 martie- Pentru a afla decizia finală și dacă există vreo șansă de a se răzgândi, Cristina Mihaela a invitat perechea în platou pentru a le mărturisi oficial ce au decis.

Cristina Mihaela, i-a întrebat direct: „ Vreau să ne spuneți ce aveți de gând?”

Citeste si: Robert Urucu de la Puterea Dragostei, concurent la Survivor România 2021? Ce mesaj a transmis artistul?

Mădălina: “Vrem să plecăm! Nu mai dăm înapoi!”

Cristina Mihaela: “Ești însărcinată?”

Mădălina răspunde imediat fără să stea pe gânduri: “Ohhh…. Daaaa! De unde să fiu însărcinată?! Decizia am luat-o eu pentru că s-au adunat mai multe… Nu mai pot!”

Citeste si: Bianca Comănici a trecut prin momente cumplite: "Am rămas șocată...". Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei

În timp ce aceștia își spuneau decizia luată, lacrimi au început să verse pe obraji, Cristian Comănici, Mariana și Aya. După seria de întrebări concurenții au urmărit în plasmă șirul întâmplărilor ce i-a făcut pe Mădălina și George să părăsească Puterea Dragostei. Cuplul și-a luat “la revedere” de la prezentatoare și de la concurenți.

Cei doi se consideră doi câștigători chiar dacă nu au rămas până în finală pentru a câștiga, posibil marele premiu.

Îmbrățișările și lacrimile au curs pe obrajii concurenților, în momentul îmbrățișării finale. Alexandra a fost singura care a părăsit platoul grăbită pentru a nu-și lua “la revedere”.

Cristina Mihaela: “Din păcate, astăzi, am eliminat un cuplu din competiție! A fost dorința lor… Această competiție este foarte grea mai ales pentru doi oameni care formează un cuplu. Nu se pot vedea și nu se pot iubi fizic, dar această competiție îi face pe ei să se descopere cu adevărat!”, a conchis prezentatoarea emisiunii.


Abonează-te pe

Citește și:

Robert Urucu de la Puterea Dragostei, concurent la Survivor România 2021? Ce mesaj a transmis artistul?

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei la Survivor România? Războinici sau faimoși?

Bianca Comănici a trecut prin momente cumplite: "Am rămas șocată...". Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei

8 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic miercuri. O zodie nu trebuie să împrumute bani!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cu ce se curată ARGINTUL acasă. Ce trebuie să folosești pentru această metodă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri