„Măcar să fie unul cu vreo trei vile așa.” Saveta Bogdan s-a despărțit de partener și a plecat peste Ocean! Ce s-a întâmplat între artistă și fosul său iubit

„Măcar să fie unul cu vreo trei vile așa.” Saveta Bogdan s-a despărțit de partener și a plecat peste Ocean! Ce s-a întâmplat între artistă și fosul său iubit
„Măcar să fie unul cu vreo trei vile așa.” Saveta Bogdan s-a despărțit de partener și a plecat peste Ocean! Ce s-a întâmplat între artistă și fosul său iubit

Saveta Bogdan a luat decizia de a pleca la fiica ei în Statele Unite ale Americii pentru următoarele trei luni. Cu toate acestea, viața cântăreței de muzică populară nu este mereu roz.

Recent, relația sa cu iubitul său s-a încheiat, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: „Nu este la nivelul meu.” Saveta Bogdan, cuvinte dure pentru Corina Dragomir. Cele două se află într-un conflict

Saveta Bogdan s-a despărțit de iubit și a plecat peste Ocean

Până de curând, cântăreața avea o relație cu un avocat, însă pare că hotărârea de a pleca în Statele Unite și a petrece câteva luni acolo nu i-a picat cel mai bine bărbatului.

Cu toate acestea, Saveta Bogdan și-a prioritizat familia și a luat decizia de a pleca peste Ocean pentru a fi alături de fiica sa.

Artista a încheiat relația, iar în prezent se bucură de momente frumoase în America. Vedeta face activități care îi oferă o energie pozitivă, cum ar fi cursurile de salsa. Pe lângă acestea, ia parte și la partide militare și se bucură de timpul petrecut la plajă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Am făcut o pauză pentru că, câteodată trebuie să mai faci și pauze cu iubiții ăștia. Ce să spun, aici iau cursuri de salsa, am fost la o paradă militară unde au fost veteranii de război și ei memorează în fiecare an, e atât de frumos.

Nu am timp să mă plictisesc că mereu fac ceva. Da, am renunțat pentru că eu am vrut să vin la fata mea, că nu am mai fost de doi ani. Anul trecut a fost ea în țară, iar anul acesta, am venit și stau câteva luni. Pe el l-a deranjat foarte tare că vin aici și stau câteva luni. Asta este, ce să facem. Fiecare cu copiii lui”, a declarat artista, în cadrul unui interviu.

Vedeta nu exclude posibilitatea unei noi relații

Artista a mai declarat că în momentul actual nu își caută o nouă relație, dar nu exclude posibilitatea de a mai fi cu un bărbat. Pe lângă aceste lucruri, vedeta a spus că dacă se va mai întâmpla acest lucru și-ar dori să ca viitorul partener să fie mai potent financiar.

„Eu nu știu engleză. Nu am venit aici să-mi găsesc niciun milionar, niciun miliardar, eu am venit la fata mea. Între timp, mă duc și la plajă cu ea. Ei lucrează, Cătălina vine de la spital. Dacă apare un american, nicio problemă, măcar să fie unul cu vreo trei vile așa, cu bani mulți în bancă. Aici să vezi ce plimbări sunt, aici nu e lumea stresată, este lejeră.

Noi suntem în urma lor cu 80 de ani”, a mai spus cântăreața de muzică populară pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Citește și: „Vorbesc de rău de mine” Saveta Bogdan, acuzată că ar avea datorii

 Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

„Vorbesc de rău de mine” Saveta Bogdan, acuzată că ar avea datorii

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies