„Eu plec.” Cum a reacționat Saveta Bogdan, după ce un coleg de breaslă a hotărât că o va da în judecată

„Eu plec.” Cum a reacționat Saveta Bogdan, după ce un coleg de breaslă a hotărât că o va da în judecată
„Eu plec.” Cum a reacționat Saveta Bogdan, după ce un coleg de breaslă a hotărât că o va da în judecată

După ce Saveta Bogdan, interpretă de muzică populară, l-a acuzat pe Nicolae Datcu că ar fi infidel și ar fi încercat să-și înșele soția, acesta a fost deranjat de afirmațiile făcute. În consecință, Datcu a decis să o dea în judecată pe Bogdan. Nu se știe încă cum a reacționat Saveta Bogdan la această veste.

Saveta Bogdan a vorbit în cadrul unui interviu despre Nicolae Datcu, un coleg de-al său din lumea muzicii populare, susținând că acesta ar fi încercat să părăsească țara și să se întâlnească cu o altă femeie în Franța cu mulți ani în urmă. Astfel, ar fi înșelat-o pe soția sa, cu care este căsătorit și în prezent.

Citește și: „Unii mă judecă greșit, mai ales colegii de breaslă.” Saveta Bogdan, adevărul despre cel cu care are o relație

Cum a reacționat Saveta Bogdan, după ce un coleg de breaslă s-a hotărât că o va da în judecată

Interpretul de muzică populară a fost profund deranjat de acuzațiile aduse la adresa sa și a subliniat că nu poate accepta faptul că o persoană pe care o considera atât prietenă, cât și colegă de breaslă, să vină și să facă astfel de declarații după atâta timp.

El a anunțat că intenționează să o dea în judecată pe interpretă.

„Nu ascultați ceea ce spune doamna Saveta. Poate a fost așa sau poate nu a fost așa, dar ea ca o colegă adevărată cum poate să vină să-ți spun asemenea lucruri la televiziune, la presă. Păi nu dă ea ochii cu mine? O să dau în judecată pentru lucrurile astea. Dacă era o colegă minunată nu făcea”, a spus Nicolae Datcu, în cadrul unui interviu.

După afirmațiile tranșante făcute de colegul ei de breaslă și artista a declarat că nu are motive să fie dată în judecată, dar chiar și în cazul în care acest lucru se întâmplă, este pregătită să facă față procesului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„N-are de ce să mă dea în judecată, nu comentez nimic, eu plec în America, sunt pe ultima sută de metri.

N-am timp de bârfe. Să mă dea în judecată și ne judecăm și la revedere, ce atâta discuție”, a spus Saveta Bogdan pentru Spynews.ro.

Cum a reacționat Saveta Bogdan, după ce un coleg de breaslă s-a hotărât că o va da în judecată
Cum a reacționat Saveta Bogdan, după ce un coleg de breaslă s-a hotărât că o va da în judecată[Sursa foto: Instagram]

Saveta Bogdan vrea să se căsătorească

La vârsta de 77 de ani, cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan este hotărâtă să înceapă o nouă etapă în viața sa și să se căsătorească.

Cu toate acestea, ea nu dorește să se căsătorească cu oricine, ci își dorește un soț american alături de ea.

În curând, ea va călători în SUA și a dezvăluit recent că ar fi bucuroasă să-și găsească jumătatea în America. Cu toate acestea, nu exclude nici posibilitatea de a găsi un partener român cu care să aibă o relație plină de înțelegere și să împartă restul vieții împreună.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

„Poate găsesc un american. Poate îmi găsesc un român, cu românii e cam greu, dar nu se știe! Dacă îmi găsesc ceva să îmi convină, nu zic nu! Mă mărit să am și eu un om în casă! Să aibă

grijă de mine, să îmi cumpere și mie o pâine. Să facă cumpărăturile, de ce? Este foarte bine cum m-am gândit.(...) Să fie apropiat de vârsta mea, să fie un om inteligent, să aibă și el un bănuț. Doar nu o să îl țin eu”, a adăugat artista.

Cum a reacționat Saveta Bogdan, după ce un coleg de breaslă s-a hotărât că o va da în judecată
Cum a reacționat Saveta Bogdan, după ce un coleg de breaslă s-a hotărât că o va da în judecată[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „E însurat.” Saveta Bogdan s-a împăcat cu partenerul avocat. Care este motivul pentru care s-a despărțit de ambasadorCitește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

În aceasta seară, de la 21:00, Marea Finală “Insula de 1 milion”, la Kanal D!

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Rețeta de mâncare de vinete a Gabrielei Cristea: „O să fac o tocăniță de vinete în stil turcesc. Este o mâncare pe care puteți să o mâncați caldă, dar și rece.”

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies