„Mă vorbesc urâtele” Marcela Fota, reacție controversată la adresa celor care o critică pentru relația cu tânărul de 25 de ani

„Mă vorbesc urâtele” Marcela Fota, reacție controversată la adresa celor care o critică pentru relația cu tânărul de 25 de ani
„Mă vorbesc urâtele” Marcela Fota, reacție controversată la adresa celor care o critică pentru relația cu tânărul de 25 de ani

Marcela Fota a decis să le închidă gura celor care au criticat-o pentru relația cu tânărul de 25 de ani.

Marcela Fota este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară, care de-a lungul timpului a adus zâmbetul pe buzele multor români prin intermediul melodiilor sale. În schimb, la rândul său, a avut parte de momente tragice, care de multe ori i-au șters zâmbetul de pe buze. Unul dintre aceste momente a fost la finalul anului 2020, când soțul artistei s-a stins din viață mult prea devreme în urma unui infarct.

Astfel, Marcela Fota a fost greu încercată de viață în urma acestui tragic eveniment, fiind nevoită să își crească fiul singură, fără sprijinul soțului său.

Se pare totuși că după perioada de doliu și suferință, Marcela Fota a reușit să se bucure de iubirea pe care o merită. Interpreta de muzică populară, la nici doi ani de la decesul fostului său soț, a anunțat că și-a refăcut viața alături de un tânăr de 25 de ani.

Această veste a luat prin surprindere pe fanii artistei, dar și pe alte colege de breaslă, care au criticat-o dur pentru alegerea făcută.

Marcela Fota, replică dură la adresa celor care au criticat-o

Citește și: „Viața trebuie trăită.” Cum a apărut Marcela Fota, după ce ea și partenerul său mai tânăr nu au mai fost văzuți împreună

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Marcela Fota, reacție controversată la adresa celor care o critică pentru relația cu tânărul de 25 de ani
Marcela Fota, reacție controversată la adresa celor care o critică pentru relația cu tânărul de 25 de ani[Sursa foto: Instagram]

De când și-a făcut publică relația cu tânărul de 25 de ani, Marcela Fota a fost supusă unor judecăți și critici aspre venite din partea publicului, dar și a colegelor de breaslă. Multe dintre ele s-au arătat nemulțumite de decizia artistei, care a ales să își găsească fericirea în brațele unui bărbat cu 20 de ani mai mic decât ea.

Cu toate acestea, Marcela Fota nu a plecat urechea la vorbele urâte care i-au fost adresate.

Ba mai mult decât atât, interpreta de muzică populară și-a apărat relație cu vehemență și a găsit în toate aceste întâmplări și o sursă de inspirație pentru melodiile sale.

Cu numai câteva zile în urmă, artista a lansat o nouă melodie de dragoste, prin care le-a și dat replica tuturor celor care o critică.

Multă lume mă vorbește/C-am un pui ce mă iubește/ El mi-a dat sufletul lui/Pupa-l-aș să-l pup de pui/Are tot ce-mi place mie și la dragoste mă-mbie(...)

Mă vorbesc urâtele, c-am parte de dragoste/Dar și una mai frumoasă, că și ea e păcătoasă”,   sunt câteva dintre versurile noii melodii ale Marcelei Fota, proaspăt lansate în urmă cu doar câteva zile.

Marcela Fota, reacție controversată la adresa celor care o critică pentru relația cu tânărul de 25 de ani
Marcela Fota, reacție controversată la adresa celor care o critică pentru relația cu tânărul de 25 de ani[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

„Eu am mers pe drumul meu, iar Gina a mers pe drumul ei” Smiley, declarații neașteptate înainte de nuntă

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies