„Eu am mers pe drumul meu, iar Gina a mers pe drumul ei” Smiley, declarații neașteptate înainte de nuntă

„Eu am mers pe drumul meu, iar Gina a mers pe drumul ei” Smiley, declarații neașteptate înainte de nuntă
„Eu am mers pe drumul meu, iar Gina a mers pe drumul ei” Smiley, declarații neașteptate înainte de nuntă

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță înainte de nuntă, iar artistul a împărtășit cu fanii activitățile lor zilnice.

Smiley și Gina Pistol se pregătesc intens pentru marele eveniment din viața lor, care va avea loc peste câteva zile. Cei doi au decis totuși să facă o pauză de la stresul cotidian și au plecat într-o scurtă vacanță în Londra, înainte de nuntă. Astfel, Smiley și Gina Pistol au decis să îmbie utilul cu plăcutul și să se bucure de vacanță, dar în același timp să pună la punct și ultimele detalii pentru nuntă.

Artistul a împărtășit cu fanii săi din mediul online imagini din vacanță. Mai mult decât atât, Smiley a început un „daily-tok” prin intermediul căruia le arată fanilor săi câte un clip din fiecare zi petrecută în vacanță.

Smiley și Gina Pistol, ultimele pregătiri pentru nuntă

Citește și: „Sunt cu toate organizările acum.” Smiley a vorbit despre meniul pe care îl va avea la nuntă. Artistul și Gina Pistol își vor uni destinele în câteva zile

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Smiley și Gina Pistol, ultimele pregătiri pentru nuntă
Smiley și Gina Pistol, ultimele pregătiri pentru nuntă[Sursa foto: Instagram]

Smiley și Gina Pistol se află pe ultima sută de metrii cu pregătirile pentru nuntă. Cei doi îndrăgostiți așteaptă cu nerăbdare marele eveniment și pun la punct ultimele detalii. Astfel, au profitat de vacanța pe care au organizat-o înainte de nuntă pentru a se relaxa, dar și pentru a finaliza ultimele pregătiri pentru nuntă.

Artistul a împărtășit cu fanii săi din mediul online cum decurge o zi în vacanță, cu muncă, dar și relaxare.

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani? Schimbarea este radicală!- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

În timpul zilei, Smiley și Gina Pistol au mers la cumpărături în speranța că vor găsi un costum de ginere care să fie pe placul lor.

Din păcate, nu au avut succes, dar, totuși, nu au plecat cu mâna goală, ci cu mai multe tricouri și pantaloni scurți pentru luna de miere. La un moment dat, însă, cei doi viitori soți s-au despărțit, pentru că Smiley a plecat la studio pentru a înregistra mai multe piese, iar Gina a mers în oraș să caute pentru fiica lor cărticele cu Michael Jackson.

„Am început ziua corespunzător, bineînțeles, cu listele de invitați pentru nuntă și alezarea la masă, apoi ceai rapid și după aceea ne-am despărțit drumurile.

Eu am mers pe drumul meu, iar Gina a mers pe drumul ei. Am ajuns la primul studio, la prima sesiune, am făcut o piesă fantastică de dans, după care am pornit ușor ușor spre a doua sesiune. Între timp, Gina a avut o misiune foarte clară, să găsească o cărticică cu Michael Jackson pentru fiica noastră, Josephine. Bineînțeles că a găsit-o după ce s-a rătăcit printre rochii și pantofi.
Între timp eu am ajuns la al doilea studio și am mai făcut încă o idee foarte frumoasă de piesă. Cam atât pentru astăzi. La final vă garantez că ne-am întâlnit în aceeași cameră.”, 
a spus Smiley în mediul online.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Mă bucur că a vorbit frumos despre mine.” Motivul pentru care Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu au decis să meargă pe drumuri separate

Roxana Vancea, mai FIERBINTE ca vara. Cum a apărut vedeta la saună, fanii au rămas fără cuvinte

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Gabi Bădălău, adevărul despre momentul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: ”Nu vreau să-mi pierd familia”

Ce decizie a luat Ileana Sterp în privința fiului său? Bruneta a oferit sfaturi pentru mămici: „La mine așa a fost și eu așa am simțit că e mai ușor acum cât Damir e mai mic.”

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies