“Mă numesc Züleyha” revine cu un nou sezon, în curând, la Kanal D!


“Mă numesc Züleyha” revine cu un nou sezon, în curând, la Kanal D!

Kanal D continuă să le ofere cele mai frumoase surprize fanilor serialelor turcești, aceștia vor putea urmări, în curând, cel de-al treilea sezon al îndrăgitului serial “Mă numesc Zuleyha” (titlul original: Bir Zamanlar Çukurova).

Continuă așadar istoria unei iubiri unice, ce se derulează în Istanbulul anilor ’70, dar și pe tărâmurile fertile din Adana, locuri ce poartă amprenta unor întâmplări în care se scriu povești despre curaj și iubire, dar și despre orgolii, ambiție și tiranie. Telespectactorii se vor bucura de distribuția excepțională a acestei producții din care îi reamintim pe actorii Hilal Altınbilek, Uğur Güneș și Vahide Perçin.

În noul sezon “Mă numesc Züleyha” fanii indragitului serial îi vor revedea pe eroii preferați, Yilmaz Akkaya (interpretat de Uğur Güneș) și Züleyha (interpretată de Hilal Altınbilek), doi tineri care se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea în care trăiesc și de prejudecățile vremii.

ÎI regăsim pe cei doi îndrăgostiți în situații dificile: Züleyha suferă în închisoare, unde este închisă pentru că a atentat la viața soțului său, Demir Yaman (Murat Ünalmıș), iar Yilmaz, continuă, atât cât poate, să îi poarte acesteia de grijă, astfel încât tânăra femeie să treacă peste acest context nefericit cât mai ușor cu putință. 

Totodată, Mujgan, soția lui Yilmaz, nu renuntă la obsesia ei pentru Züleyha.

Mujgan, care se face vinovată de încarcerarea frumoasei Züleyha, este decisă să scape definitiv de aceasta, convinsă fiind că între Yilmaz și fosta iubită încă există sentimente puternice. Hunkar (Vahide Percin), mama lui Demir, intervine asupra eliberării nurorii sale și reușește să-și convingă fiul să își ierte soția pentru fapta sa.

Züleyha nu bănuiește însă că eliberarea din închisoare îi poate aduce moartea…

Nu ratați, în curând, la Kanal D, un nou sezon al îndrăgitului serial “Mă numesc Züleyha”, o poveste emoționantă despre puterea incredibilă a iubirii, cu Uğur Güneș și Hilal Altınbilek, în rolurile principale.           


Abonează-te pe

Citește și:

Tipuri de mobilier de grădină

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

„A fost o operație foarte dificilă atât pentru chirurgi, cât și pentru mine" Monica Pop, noi detalii despre operația de cancer!

Vestea neașteptată de la oficiali! Românii care au peste 50 de ani nu vor primi bani în plus la pensie!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri