„M-au nenorocit”. De la ce a pornit conflictul dintre Maria Ciobanu și Angelica Stoican? Cele două nu își mai vorbesc de ani buni


Maria Ciobanu și Angelica Stoican au decis să rupă orice legătură în urmă cu mai mulți ani. Iată care a fost adevăratul motiv:


In articol:

Angelica Stoican i-a adus acuzații dure Mariei Ciobanu în anul 2009, totul din cauza faptului că fosta parteneră de viață a lui Ion Dolănescu ar fi cerut ca solista să fie dată afară din Ansamblul „Ciocârlia”.

Citeste si: Niculina Stoican și Olguța Berbec s-au întâlnit la tribunal! Ce decizie a luat instanța în cazul de plagiat

De la ce a pornit conflictul dintre Maria Ciobanu și Angelica Stoican

De la ce a pornit conflictul dintre Maria Ciobanu și Angelica Stoican

[Sursa foto: Facebook]

Angelica Stoican, despre conflictul cu Maria Ciobanu

Mama Niculinei Stoican a făcut noi dezvăluiri despre scandalul pe care l-a avut cu Maria Ciobanu. Solista a spus că la vârsta de 37 de ani ar fi fost dată afară de la Ansamblul „Ciocârlia” de către fosta parteneră de viață a lui Ion Dolănescu, motiv pentru care a rămas cu o pensie de doar 1.100

lei, potrivit Fanatik.ro.

„Cu o săptămână înainte îmi dăduseră gradele profesionale.

Din cauza aceasta am acum o pensie de 1.100 de lei. Mi le-au luat și mi-au desfăcut și cartea de muncă cu litera ‘I’. Am depus o cerere la un avocat, care m-a contactat… poate recuperez… Au motivat acțiunea lor, pe motiv că am lipsit de la un spectacol de 1 Mai, dar eu nu am știut.

Pe mine nu mă chemau la recepții și la astfel de spectacole, le chemau pe cele mai vechi de la ansamblu.

La ședința aceea de partid a luat parte și Ion Cristoreanu, care mi-a luat apărarea, dar și fostul meu soț, Pană.

Amândoi mi-au povestit ce s-a discutat acolo. Eu nu eram membră de partid. După acest episod m-au scos afară.

Efectiv nu m-au mai lăsat să intru. Și mi s-a spus, ‘doamna Angelica, s-a întâmplat o mare nenorocire’. După trei ani m-au dat afară. Atât am stat la Ansamblul Ciocârlia. Și când mă gândesc că m-au luat pe sus să vin la București. Și eu aveam spectacole în zonă și în Iugoslavia, nici nu puteam să le fac față. M-au nenorocit! Într-un fel au fost și lucruri frumoase, pe care le-am recunoscut în sinea mea. Faptul că am lucrat cu maestrul Arvinte, un mare artist sau cu doamna Emilia Comișel… care s-a pus să mă apere”, a declarat Angelica Stoican.

Citeste si: Cine este Mioara Velicu. "N-am fost nici deșteaptă, nici frumoasă. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunți cu ea. Îmi prindea bine să merg în colaborări"

De la ce a pornit conflictul dintre Maria Ciobanu și Angelica Stoican

De la ce a pornit conflictul dintre Maria Ciobanu și Angelica Stoican

[Sursa foto: Facebook]

Angelica Stoican și Maria Ciobanu nu s-au mai văzut din 2018

Ultima oară când s-au întâlnit cele două a fost în anul 2018, în Parcul Cișmigiu, în cadrul unui spectacol. Angelica Stoican a încercat să vorbească atunci cu Maria Ciobanu și chiar i-ar fi propus să se întâlnească la biserică pentru a discuta.

„Am avut o discuție cu ea la București și am rugat-o să mergem la o biserică. I-am spus că ar fi bine să vorbim doar noi două, să lăsăm telefoanele în altă parte. Să luăm legătura amândouă. Ea a venit la mine la un spectacol în Cișmigiu, în urmă cu patru ani. I-am vorbit frumos, dar ceea ce s-a întâmplat a fost o crimă. A spus ‘Ori eu, ori asta’. A doua zi, m-au și dat afară.

Ea era un pic ‘înghețată’, când am vorbit cu ea la spectacol. I-am propus să mergem să vorbim doar noi două, în biserică. I-am propus să mergem la Patriarhie. Eu și acum o consider un artist pe care l-am adorat. Și acum dacă o văd la televizor, mă bucur. Nici față de Dolănescu nu am avut gelozie. Și pe toți colegii mei mai mari i-am respectat. Mă adresam cu doamnă și domnule. Pe Maria Ciobanu au influențat-o celelalte colege. Au pornit-o împotriva mea. Nu m-a sunat niciodată, dar ea era comandant acolo. Ea este o mare artistă, mai mare ca mine, dar așa s-a întâmplat, așa a fost… Acesta este adevărul”, a mai spus Angelica Stoican, pentru sursa amintită.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este CONSTANTIN ENCEANU. „Îmi amintesc când mi-a luat mama primul pulover de lâniţă.... era cu trei numere mai mari”

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine a fost PETRICĂ MÎȚU STOIAN. Ce vârstă şi ce avere avea artistul de muzică populară

Niculina Stoican, mesaj impresionant pentru Petrică Mîțu Stoian: „Printre lumini și umbre...”

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri