“M-a prins chestia aia și am avut 9 ani în care am fost rău. Am pierdut cumulat 150.000 de euro.” Cu ce dependență s-a confruntat Alex Bogdan în trecut. “Mi-a ținut mama mea evidența.”

“M-a prins chestia aia și am avut 9 ani în care am fost rău. Am pierdut cumulat 150.000 de euro.” Cu ce dependență s-a confruntat Alex Bogdan în trecut. “Mi-a ținut mama mea evidența.”
“M-a prins chestia aia și am avut 9 ani în care am fost rău. Am pierdut cumulat 150.000 de euro.” Cu ce dependență s-a confruntat Alex Bogdan în trecut. “Mi-a ținut mama mea evidența.”

Alex Bogdan a discutat într-un podcast despre dependența cu care s-a confruntat în trecut, care l-a făcut să piardă aproximativ 150.000 de euro.

Alex Bogdan este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară. Invitat în cadrul unui podcast, acesta a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul uluitoare, despre cea mai neagră perioada din viața sa. În jurul vârstei de 22 de ani, Alex Bogdan a intrat pentru prima oară într-un cazinou, unde a reușit să piardă de-a lungul a nouă ani o sumă aproximativă de nu mai mult, nu mai puțin de 150.000

de euro. Din acest motiv, actorul a întâmpinat probleme serioase în familie, ajungând chiar să nu mai comunice cu persoana care i-a dat viață, care încerca toate metodele de convingere pentru a-l scoate din gaura neagră în care se afla.

„Eu am pățit ce a pățit și Augustin Viziru. E o boală… Am fost dependent de jocurile de noroc. Rău! Ești într-un punct în care cazi și te prinde pentru că ești o fire vicioasă, m-a prins chestia aia și am avut 9 ani în care am fost rău.

Am pierdut cumulat 150.000 de euro. Apartamentul. Mi-a ținut mama mea evidența. Când am avut curajul să îi spun mamei și ea fiind contabilă a pus cap la cap și mi-a zis cât am pierdut. E una dintre cele mai nasoale boli, care nu ține cont de apartenența socială. Cunosc foarte mult colegi care fac asta. Eu am fost 10 ani singur. Eu tot timpul am avut nevoie de iubire și stabilitate, lucruri pe care nu le-am găsit, pentru sunt dificil.
M-a prins. Făceam 5.000 de euro pe lună. Bani, frate! Și stăteam și la cămin. Făceam emisiuni, adică acumulam. Când îmi intrau banii, că acumulam vreo 5.000 de euro, pe data de 4 a lunii, următorul lucru era să merg în cazinou cu toți banii și îi pierdeam pe toți. De pe data de 5, a doua zi, eu trebuia să trăiesc până pe data de 4, a doua lună, fără nimic.”
, a dezvăluit Alex Bogdan, în cadrul podcast-ului. 

Citește și: Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu ce dependență s-a confruntat Alex Bogdan în trecut[Sursa foto: Instagram]

Alex Bogdan a avut mari probleme financiare

În urmă cu ceva timp, Alex Bogdan  a făcut destăinuiri despre un moment extrem de dificil, în care nu mai avea bani nici să își cumpere mâncare. Actorul a povestit cum a mers într-o seară la cazinou fără niciun ban, a spart geamul și a luat monezi de 50 de bani, pentru a aduna 2 lei cât să își cumpere două ouă pe care le-am făcut ulterior la tigaie să poată mânca ceva.

Acesta a menționat faptul că oamenii care bagă bani în jocurile de noroc intră într-un cerc vicios care îi distruge, dezvoltând o boală de care le este rușine să vorbească.

„Într-o seară am ajuns de la cazino, fără nimic, am spart geamul, am luat monezi de 50 de bani și am adunat 2 lei și m-am dus și mi-am luat două ouă pe care le-am făcut la tigaie să le mănânc.

După aceea intervine procesul de «Dă-mi și mie 50 de lei». E boală ascunsă. Tu mori pe interior. Nu ai viață socială, pentru că nu ai cu ce să plătești o masă. Pierdeam pe lună 5.000 de euro. Pleci de acolo și zici că niciodată nu mai bagi bani.
Faci rost de 2.000 de lei, în 2-3 zile, cu 2.000 de lei scopul tău este numai să-ți recapeți banii. Cred că la un moment dat am făcut cu 2.000 de lei câteva sute de milioane. Cred că mi-am făcut banii înapoi. Din momentul în care mi-am făcut banii înapoi, ce se întâmplă în capul tău? Cine a salvat jocul? Cazinoul. El te-a pus înapoi pe picioare. Păi dacă te-a pus înapoi pe picioare, el te și ridică. Și-ncepi să bagi. Și iar te duce-n jos. Cum îmi revin? Să mai fac rost de niște bani. Și intri într-un cerc vicios care te distruge efectiv. Și este o boală de care îți este rușine să vorbești. Nu știu dacă am mai vorbit vreodată public despre asta. Mi se pare important, pentru că sunt foarte mulți oameni care trec prin chestia asta și ceea ce trebuie să facă imediat este să spună și să ceară ajutorul. Norocul meu a fost că eram atât de jos emoțional și financiar încât a venit această femeie în viața mea și mi-a umplut toate camerele goale și eu nu am mai simțit nevoia. Când te duci acolo încerci să îți faci un fel de rost în capul tău. Din momentul în care a apărut această femeie în viața mea, eu am început să mă trezesc. În continuarea relației eu am mai făcut prostii. Mă mințeam pe mine. Mi-a zis: Dacă o dată se mai întâmplă chestia asta, eu am plecat”, a mai spus Alex Bogdan, potrivit Libertatea.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Citește și: „Acum lucrurile s-au schimbat.” Ce a declarat Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a spus că vrea să facă marele pas

Cu ce dependență s-a confruntat Alex Bogdan în trecut[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Acum lucrurile s-au schimbat.” Ce a declarat Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a spus că vrea să facă marele pas

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

De ce s-au certat, de fapt, Adda și CRBL: ”M-a durut foarte tare, am suferit mult”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies