Marcela Fota este criticată pentru că și-a făcut o nouă relație. Cum a reacționat vedeta


În anul 2020, Marcela Fota a trecut prin trauma vieții ei, atunci când soțul ei a decedat subit, din cauza unui infarct. Recent, cântăreața de muzică populară, a anunțat că și-a refăcut viața, intrând într-o nouă relație.


In articol:

După anunț, comentariile negative nu au încetat să apară, iar artista a avut un mesaj pentru cei care vorbesc despre ea.

Critici dure la adresa Marcelei Fota

marcela fota o noua relatie

Marcela Fota are o nouă relație

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Marcela Fota are o nouă relație, la aproape doi ani după ce a rămas văduvă

În cadrul unei emisiuni, vedeta a mărturisit că a apărut cineva în viața ei, după ce soțul ei s-a stins din viață. Cu toate acestea, Marcela a povestit că și-a asigurat fiul, că nimeni nu va sta în calea relației dintre ei doi.

  „Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu.", a declarat Marcela Fota.

Cu toate că vedeta se declară fericită, există persoane care nu sunt de acord cu faptul că, la doi ani de când a rămas văduva, Marcela și-a făcut o nouă relație. Una dintre colegele ei de breaslă, Daniela Ploia, i-a adus acuzații vedetei: „ Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”.

„Lumea vorbește atât cât poate” Ce reacție a avut Marcela Fota

marcela fota si a refacut viata

Marcela Fota

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. "Mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”

Artista a mărturisit că nu o interesează părerea oamenilor, atâta timp cât ea este liniștită. Marcela se declară o femeie puternică, pe care nu o afectează astfel de situații.

„Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine, pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic. Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud”, a spus vedeta.

marcela fota sot

Marcela Fota și-a refăcut viața

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „A pierdut totul”. Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi, prima lui soție. Betty a vorbit despre acea perioadă cumplită din familia lor

Mai mult, cântăreața a mărturisit că își asumă ceea ce face, mai ales consecințele faptelor ei. De asemenea, vedeta se consideră o persoană cerebrală și puternică, deoarece a trecut prin multe momente dificile.

„Nu știu dacă faptele mele afectează pe cineva. Dacă fac vreo faptă greșită, singura care suportă consecințele sunt eu.”, a declarat Marcela.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Roxana Nemeș. „Suntem patru fete cu mama. Suntem trei surori"

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

„Am rămas pe afară” Ce le-a făcut Oana Roman lui Marius Elisei și fetiței lor

Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. "Mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”

Trucul pentru a decoji mai rapid ouăle. Care este alimentul care te poate ajuta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
5 zodii care adoră să flirteze
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri