Luna noua in Balanta - 19 octombrie 2017. Libertatea e la un adevar distanta: cum afecteaza fiecare zodie in parte


Pe 19 octombrie, la 22:11h ora Romaniei, se formeaza aspectul de Luna Noua in semnul Balantei. Luna Noua ocupa casa a V-a astrologica, ascendentul se afla in Rac, iar stapana Lunii noi- Venus- se afla in Balanta.

Soarele este in cadere in Balanta, iar Uranus de peste drum, in Berbec, capata si mai multa forta in a porni o revolutie a constiintei. El ne spune ca inainte de "noi", exista "eu". Asta este ce avem acum de privit, de observat, de transformat, de vindecat si iubit. Acel "eu" care deseori a fost o imagine distorsionata a lui cine suntem, acel "eu" care incercand sa faca pe plac si sa arate ca e important si conteaza, a obtinut exact contrariul deseori.

Cu alte cuvinte, e momentul sa dam paravanul la o parte, acel paravan cu care am crezut ca ne protejam de lume si de eventualele esecuri, acel paravan care n-a facut decat sa ne acopere inima si sa ne indeparteze de ea, de fiinta si esenta noastra. Este timpul sa iesim la lumina, sa ne aratam, barem in fata constiintei noastre, goi-goluti, fara masti si scuturi, intelegand ca numai prin vulnerabilitate putem cu adevarat sa traim, sa simtim viata, sa cream, sa FIM cine suntem, sa dam un sens inalt existentei. Sa pasim cu curaj prin poarta care acum se deschide in fata noastra, catre o noua posibilitate, un nou fel de a ne trai pe noi si relatiile noastre... cu mai multa bucurie si iubire, mai multa libertate si expresie de sine.

Cu ajutorul tandemului Mercur-Jupiter in Scorpion, avem acces la adevar si suntem dispusi sa navigam in profunzime. Acum, libertatea este a acelora care vad adevarul si il recunosc. Care recunosc ce vor si ce nu vor. Care nu se mai mint.

Unii se pot simti acum, ca si cand au ajuns la capat. Capatul rabdarii in a fi cine nu sunt, in a pretinde ca le place un ceva pe care-l fac, in a se complace in relatii care sunt doar de conjunctura neavand radacini profunde si sanatoase. Este capatul a ceva si inceputul a altceva. Ceva e necesar sa plece, si e de preferat sa lasam acele parti din noi, care sunt imprumutate, adoptate fara a fi adecvate, copiate, confectionate din neincredere in sine si frica de a ne manifesta autentic, sa plece. Cu un Ascendent al momentului in Rac, poate fi greu sa ne desprindem de un mod familiar de a fi si a ne manifesta, totusi prin experientele pe care le traim, avem constientizarea faptului ca e singura cale. Si ca, daca nu o facem, ne vom produce din ce in ce mai multa durere.

Este un moment in care durerea reprimata poate iesi la suprafata in diverse forme. Unii se vor orienta catre o cauza sociala, un proiect umanitar, un scop politic etc, numai ca, in loc sa fie cu iubire prezenti in asta, isi vor varsa toata furia, durerea si neimplinirile, acolo. E mai mult un demers catarctic, pentru ca simt nevoia sa se elibereze de tot ceea ce le acopera sufletul si le invenineaza propria viata. Altii isi pot varsa frustrarile asupra partenerilor, prietenilor, oamenilor alaturi de care traiesc, prin polemici aprinse, opozitie, lupta pentru propriul adevar. Nu vad niciunul dintre acestea ca fiind potrivit in acest context, caci alimenteaza doar iluzia vindecarii si eliberarii, producand si mai multa durere in ei insisi si in jur. Dar... cine stie, o folosi si asta la ceva.

Citeste mai multe pe astrocafe.ro.
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Comportamentul femeilor la jocuri de noroc

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri