Lumea artistică a mai pierdut o stea. Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 ani


Valentin Uritescu locuia de doi ani la un centru de îngrijiri speciale


In articol:

Valentin Uritescu s-a stins în urmă cu puţin timp. Luna trecută  fost internat la un spital particular din Bucureşti. Artistul se retrăsese de pe scenă de ani buni, din cauza unor probleme de sănătate.

În luna mai 2022, actorul a fost dus de urgenţă, la spital. Valeria Uritescu a făcut câteva declaraţii despre starea de sănătate a actorului.

"A fost dus la un spital particular. Este internat pentru investigații. Este un actor pe care l-a cunoscut lumea…. Ce să vă spun mai mult? Locuiește într-un centru de îngrijire privat, iar azi, după ce i s-a întâmplat acest necaz, ceva cu tensiunea, l-au internat să i se facă investigații, nu pentru altceva.

Nu este pe moarte. Ar suferi foarte mult să afle că a apărut altceva în presă. Este bolnav de ani buni. Are o vârstă, cumva este în firescul lucrurilor… Am vrut să merg la el în vizită azi, dar am primit telefon și aștept să văd ce spun medicii după aceste investigații. El nu mai filmează de ani de zile, nu mai joacă teatru… Oamenii cumva exagerează. Sigur că și eu sunt foarte îngrijorată…”, a declarat pentru Fanatik Valeria Uritescu, în luna mai 2022.

Valentin Uritescu a murit

Citeste si: Ce conţine bagajul Elenei Udrea la Penitenciar. “La Târgșor nu o să-ți mai întinzi părul cu placa!”

Valentin Uritescu locuia de doi ani la cămin

Soţia lui a precizat că actorul locuia de doi ani la un centru specializat de îngrijire. Conform declarațiilor doamnei, locaţia era chiar mai bună ca la un hotel şi merita să stea într-un loc in care primeşte îngrijire la standarde înalte.

Cine a fost Valentin Uritescu

Citeste si: Sânziana Buruiană, declaraţii surprinzătoare despre alăptatul în public! „Toată lumea începe să facă poze!”

Valentin Uritescu s-a născut în anul 1941, în judeţul Alba. În 1963 a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti. Pe data de 7 februarie 2004, Valentin Uritescu a primit de la Președintele României Ion Iliescu, Ordinul Meritul Cultural în grad de Ofițer, Categoria D- "Arta Spectacolului".


Abonează-te pe

Citește și:

Ce conţine bagajul Elenei Udrea la Penitenciar. “La Târgșor nu o să-ți mai întinzi părul cu placa!”

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Oana Roman, noi declarații despre separarea de Marius Elisei! Cum o pregătește pe fiica ei: „Trebuie să am niște discuții cu ea”

Fiul soției lui Ilie Năstase se căsătorește! Câte persoane sunt invitate la marele eveniment

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri