Ce conţine bagajul Elenei Udrea la Penitenciar. “La Târgșor nu o să-ți mai întinzi părul cu placa!”


Care sunt restricţiile pentru haine şi lucruri de înfrumuseţare pentru Elena Udrea, în cadrul Penitenciarului Târgșor


In articol:

Pentru Elena Udrea este deja a doua zi de detenţie în cadrul penitenciarului Târgșor. Fostul ministru al Turismului îşi va ispăși pedeapsa de 6 ani închisoare cu executare. Locul îi este familiar, pentru că în anul 2015, Elena Udrea  a mai stat închisă timp de trei luni. Atunci a fost arestată preventiv pentru dosarul “Gala Bute”.

Pentru acest dosar, a primit o condamnarea definitivă, în luna iunie 2022.

Împătimită a modei, Elena Udrea o să traverseze o perioadă lungă pentru a se adapta din nou condițiilor impuse de penitenciar.

Garderoba permisă pentru Elena Udrea, în cadrul penitenciarului

elena udrea targsor

Conform Administraţiei Penitenciarelor, o deţinută poate avea în bagaj următoarele obiecte vestimentare: şapte chiloţi, şapte maiouri, zece perechi de ciorapi, două perechi de papuci sau sandale, două basmale, trei rochii şi trei fuste, cinci tricouri, trei cămăşi, o eşarfă, cinci batiste, o haină de iarnă şi un pardesiu.

Totuşi, pot exista cazuri în care femeia poate purta şi accesorii. Condiția este ca acestea să nu fie din metale prețioase.

Pentru cele care folosesc parfum, este permisă doar o sticlă de cel mult 200 ml, iar recipientul nu trebuie să aibă mecanism de pulverizare. Produsul trebuie în schimb, cumpărat de la magazinul penitenciarului şi în niciun caz adus de acasă.

Aceeași situație exista şi în cazul săpunului, șamponului, detergenților, pastei de dinți. Deținutele de Târgșor, nu au voie să aibă decât un föhn de putere mică (cel mult 500 W).

Nu au posibilitatea de a avea un alt obiect pentru coafat, în cadrul închisorii.

În urma ultimei postări făcute pe pagina oficială de Facebook a Elenei Udrea, un utilizator a precizat: “La Târgșor nu o să-ți mai întinzi părul cu placa!”.

Elena Udrea îşi poate amenaja ceva în cadrul penitenciarului Târgșor

elena udrea inchisoare 2022

Restricțiile impuse de penitenciar sunt destul de mari pentru orice deţinută. Instituţia nu permite ajustări, decât prin strictul necesar al femeii.

Dacă nu este mulțumită de lenjeria de pat oferită, îşi poate aduce de acasă, doua seturi de lenjerie (obligatoriu de culoare albă). Pe lângă acestea poate avea două pături gri sau albastre. De asemenea, poate aduce un televizor (cu o diagonal de max. 71 de centimetri şi să nu fie smart) şi un radio cu baterii.

De acasă poate primi rafturi de plastic, un lighean cu diametrul de 50 de centimetri şi veselă din plastic sau metal, câte o bucată din fiecare (farfurie, pahar, castron).


Abonează-te pe

Citește și:

Ce țară din Europa va da amenzi pentru folosirea aerului condiționat

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

”Cred că sunt o femeie împlinită financiar” Câți bani câștigă Gabriela Cristea

„O să mă vedeți în rochie albă” Ce a declarat Majda Aboulumosha despre căsătorie

Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul dureros pentru care a luat decizia

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
5 zodii care adoră să flirteze
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri