Luiza Melencu, văzută mâncând îngheţată într-un parc? "Acum două zile" Dezvăluiri incredibile! FOTO!


Luiza Melencu, văzută mâncând îngheţată într-un parc! Dezvăluiri incredibile!

Familia Luizei Melencu, tânăra care a dispărut în urmă cu câteva luni şi pe care ar fi răpit-o Gheorghe Dincă, este în stare de şoc. Nici până astăzi nu se ştie exact ce s-a întâmplat cu fata, presupusul agresor îndrumând autorităţile pe mai multe piste false de la începutul cercetărilor. În urmă cu puţin timp s-a găsit un sac cu rămăşiţe umane într-un loc indicat de Dincă, însă rezultatele testelor vor fi date în câteva zile.

Citeste si: La ce riscuri te expune abstinenţa sexuală

Din păcate însă, rudele adolescentei se confruntă şi cu o mulţime de glume macabre, care le dau însă speranţe mari de moment. După ce a circulat zvonul că Luiza a fost văzută într-un mall, au apărut diverse mesaje conform cărora tânăra ar fi fost  mâncând îngheţată într-un parc din Craiova.

"Era acum două zile în parcul Romanescu, mânca o îngheţată. Ea cred că era", a fost comentariul pe care un băiat l-a dat la un articol de presă, apoi a pus câteva semne de...râs isteric.

Deocamdată însă, în acest caz există mai multe semne de întrebare decât răspunsuri şi devine din ce în ce mai greu să deosebeşti informaţiile de tot felul de bârfe pompos enunţate, dar fără fundament.

Citeste si: Reacția familiei Luzei Melencu, după ce anchetatorii spun că i-ar fi putut găsi trupul

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri