Alexandra, victima “monstrului din Caracal”, era o elevă merituoasă! Vezi care au fost notele ei!


Nu mai e un secret că Alexandra, victima “monstrului din Caracal”, era o elevă merituoasă.

E clar că Alexandra, victima “monstrului din Caracal”, era o elevă merituoasă. Alexandra Măceşanu a terminat clasa a IX-a a Liceului Teoretic „Mihai Viteazul“ din Caracal, cu puţin timp înainte să fie ucisă de Gheorghe Dincă. Ea absolvise cu o medie foarte bună. “Un copil foarte bun, o fetiţă foarte bună. 9,02 a avut media cu care a terminat clasa a IX-a, o ştiu şi de la dansuri populare. Făcea şi vioară, mi se pare, la Casa de Cultură. Un copil bun, un copil care nu vorbea neîntrebat, îşi vedea de drumul ei, de cartea ei...“, a declarat un profesor de la liceu pentru Adevărul.

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre Alexandra! Abia acum a ieşit la iveală adevărul, iar durerea ţării este şi mai mare! EXCLUSIV!

Alexandra, victima “monstrului din Caracal”, era o elevă merituoasă. A avut media 9.14 în clasele V-VIII

În 2018, Alexandra a suţinut examenul de Evaluare naţională, ea fiind elevă la Şcoala gimnazială Dobrosloveni. La examen, ea a avut media generală de 7,28, care a fost obţinută după ce s-a luat în calcul media claselor V-VIII, care a fost de 9.14, şi media de la evaluare, de 6.82, obţinută după examenele la Limba română (nota 8) şi Matematică (nota 5.65). (vezi ce a spus Simona Gherghe despre criminalul din Caracal)

Alexandra, victima “monstrului din Caracal”, era o elevă merituoasă. Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o pe Alexandra

Se ştie că Alexandra, victima “monstrului din Caracal”, era o elevă merituoasă. Alexandra Măceșanu a fost răpită pe 24 iulie de pe stradă și dusă în casa lui Gheorghe Dincă, de unde a reușit să sune la 112 și să le dea autorităților câteva indicii despre locul în care era ținută. Poliția a ajuns la casa bărbatului din Caracal abia după 19 ore, fără să mai găsească vreo urmă a fetei. Dincă a recunoscut că a omorât-o pe Alexandra dar și pe o altă fată, Luiza, dispărută cu câteva luni în urmă. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Gabriela Cristea, mesaj impresionant în urmă cu câteva momente: „O malformație congenitală...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri