Premierul Ludovic Orban, ședință de urgență în Parlament despre deschiderea școlilor și organizarea alegerilor

ludovic-orban-sedinta-deschiderea-scolilor-organizarea-alegerilor

Premierul Ludovic Orban va participa astăzi, 12 august, la o ședință în cadrul căreia va discuta măsurile necesare pentru deschiderea școlilor și organizarea alegerilor.

Premierul României, Ludovic Orban, va participa astăzi la o ședință în Paarlament în care trebuie să ofere atât explicații, cu privire la gestionarea pandemiei de coronavirus, cât și soluții, pentru a putea să implementeze măsurile necesare începerii noului an școlar și organizării alegerilor locale.

Citeste si: Ludovic Orban a făcut anunțul! România, încă 30 de zile în stare de alertă?

Camera Deputaților și Senatul se vor întruni în cursul zilei de astăzi, 13 august, pentru a-I permite premierului țării să prezinte măsurile luate și măsurile pe care vrea să le adopte pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, odată cu începerea școlilor și organizarea alegerilor locale.

ludovic-orban-sedinta-deschiderea-scolilor-organizarea-alegerilor
ludovic-orban-sedinta-deschiderea-scolilor-organizarea-alegerilor

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Ludovic Orban, zi crucială astăzi: va hotărî noi măsuri pentru deschiderea școlilor și organizarea alegerilor

„Preşedinţii celor două Camere au transmis premierului o invitaţie pentru a veni în faţa Parlamentului şi a arăta măsurile adoptate de Guvern în perioada pandemiei şi cum a gestionat Guvernul această perioadă a pandemiei.

Citeste si: Fratele lui Ludovic Orban câștigă de două ori mai mult decât premierul! Leonard Orban este consilier la Cotroceni

Trebuie să ştie poporul român dacă Guvernul a luat măsurile de care era nevoie sau nu a luat măsurile de care era nevoie, de ce a întârziat anumite măsuri, de ce se întâmplă în continuare achiziţii

netransparente, de ce nu au ajuns măştile la populaţie încă. Sunt foarte multe întrebări pe care colegii noştri le vor adresa premierului şi domnia sa va trebui să răspundă în faţa plenului reunit”, a declarant Robert Cazanciuc, potrivit Agerpres.

Astfel, președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, au transmis o scrisoare către premierul țării, Ludovic Orban, prin care I se cerea să prezinte un raport despre măsurile care urmează să fie adoptate odată cu începerea noului an școlar și organizarea alegerilor locale, pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Citeste si: Premierul Ludovic Orban: "Guvernul va acorda părinţilor un sprijin de 75% din salariu..."Citește și:

Ipoteză șocantă! Moartea lui Emi Pian a fost premeditată?! A fost amenințat acum mult timp, iar principalul suspect susține că este nevinovat!

Ludovic Orban a făcut anunțul! România, încă 30 de zile în stare de alertă?

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies