Premierul Ludovic Orban, ședință de urgență în Parlament despre deschiderea școlilor și organizarea alegerilor


Premierul Ludovic Orban va participa astăzi, 12 august, la o ședință în cadrul căreia va discuta măsurile necesare pentru deschiderea școlilor și organizarea alegerilor.


In articol:

Premierul României, Ludovic Orban, va participa astăzi la o ședință în Paarlament în care trebuie să ofere atât explicații, cu privire la gestionarea pandemiei de coronavirus, cât și soluții, pentru a putea să implementeze măsurile necesare începerii noului an școlar și organizării alegerilor locale.

Citeste si: Ludovic Orban a făcut anunțul! România, încă 30 de zile în stare de alertă?

Camera Deputaților și Senatul se vor întruni în cursul zilei de astăzi, 13 august, pentru a-I permite premierului țării să prezinte măsurile luate și măsurile pe care vrea să le adopte pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, odată cu începerea școlilor și organizarea alegerilor locale.

ludovic-orban-sedinta-deschiderea-scolilor-organizarea-alegerilor
ludovic-orban-sedinta-deschiderea-scolilor-organizarea-alegerilor

Ludovic Orban, zi crucială astăzi: va hotărî noi măsuri pentru deschiderea școlilor și organizarea alegerilor

„Preşedinţii celor două Camere au transmis premierului o invitaţie pentru a veni în faţa Parlamentului şi a arăta măsurile adoptate de Guvern în perioada pandemiei şi cum a gestionat Guvernul această perioadă a pandemiei.

Citeste si: Fratele lui Ludovic Orban câștigă de două ori mai mult decât premierul! Leonard Orban este consilier la Cotroceni

Trebuie să ştie poporul român dacă Guvernul a luat măsurile de care era nevoie sau nu a luat măsurile de care era nevoie, de ce a întârziat anumite măsuri, de ce se întâmplă în continuare achiziţii netransparente, de ce nu au ajuns măştile la populaţie încă. Sunt foarte multe întrebări pe care colegii noştri le vor adresa premierului şi domnia sa va trebui să răspundă în faţa plenului reunit”, a declarant Robert Cazanciuc, potrivit Agerpres.

Astfel, președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, au transmis o scrisoare către premierul țării, Ludovic Orban, prin care I se cerea să prezinte un raport despre măsurile care urmează să fie adoptate odată cu începerea noului an școlar și organizarea alegerilor locale, pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Citeste si: Premierul Ludovic Orban: "Guvernul va acorda părinţilor un sprijin de 75% din salariu..."


Abonează-te pe

Citește și:

Ipoteză șocantă! Moartea lui Emi Pian a fost premeditată?! A fost amenințat acum mult timp, iar principalul suspect susține că este nevinovat!

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Ludovic Orban a făcut anunțul! România, încă 30 de zile în stare de alertă?

Doliu în lumea muzicii. Bunicul Georgianei Lobonț A MURIT după ce se vindecase de coronavirus!

Avocatul familiei lui Emi Pian, declaraţii tranşante la un post tv! "Nu va fi niciun război"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Klaus Iohannis, despre restricțiile impuse: “Am vrut să ştiu cum reacţionează oamenii..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri