Avocatul familiei lui Emi Pian, declaraţii tranşante la un post tv! "Nu va fi niciun război"


Cristian Caracoti, declaraţii tranşante la un post tv! Avocatul susţine că nu va exista nicio răzbunare după moartea lui Emi Pian.


In articol:

Avocatul familiei lui Emi Pian, Cristian Caracoti, a făcut declaraţii extrem de importante în urmă cu puţin timp, la un post tv. Acesta a spus că în jurul morţii controversatului om de afaceri circulă foarte multe zvonuri care nu au nicio legătură cu realitatea şi a ţinut să demonteze toate informaţiile pe care le consideră false, rând pe rând.

Citeste si: Florin Salam, acuzații grave la adresa Institutului „Matei Balș” din Capitală

Motivul pentru care ne-am întâlnit astăzi aici este a tranşa toate informaţiile false din ultimele zile. Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legătură cu consumul de droguri. A fost secţionată artera femurală a piciorului drept. De asemenea, am auzit zvonuri că fraţii ar fi plecaţi din ţară şi s-ar întoarce pentru a se răzbuna. Este total eronat, fraţii erau în ţară în momentul tragediei, nu au căutat şi nu caută să se răzbune", a declarat avocatul, la România TV.

Cristian Caracoti, declaraţii tranşante la un post tv! "Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, niciun membru nu e suspect sau inculpat"

Cristian Caracoti a declarat și că toți membrii familiei au fost audiați deprocurori, dar nimeni nu a fost pus sub acuzare. Avocatul crede că nu e plănuită nicio răzbunare față de clanul Rinu, din care face parte cel care l-a ucis pe Emi Pian, și şi-a argumentat opinia.

Citeste si: Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, niciun membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista răzbunare, nu va fi război. În urmă cu trei ani de zile fratele lui, Elvis Pian, a fost tăiat în zona gâtului, timp de trei ani nimeni nu a căutat răzbunare şi război. Vă solicit să încetaţi cu informaţiile eronate şi să lăsaţi membrii familiei în pace. Nu va exista nicio intenţie de răzbunare din partea nimănui din familie”, a declarat Cristian Caracoti, avocatul familiei lui Emi Pian.


Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri