Lucruri neasteptate pe care femeile le gasesc atractive la un barbat


De la a avea dinti strambi, la a scrie cu mana stanga, femeile au dezvaluit cele mai ciudate si neasteptate calitati pe care ar vrea sa le aiba barbatul de langa ele.

Femeilor li s-a pus o intrebare prin intermediul retelei Reddit. Ele au fost rugate sa spuna un lucru pe care il gasesc atragator la un barbat desi in mod normal acesta nu ar putea fi considerat astfel.

Provocarea a adunat 1.000 de raspunsuri si a iscat o adevarata dezbatere intre utilizatoarele retelei.

Cel mai intalnit raspuns a fost sudoarea care curge pe corpul unui barbat dupa ce aceasta a fost la sala. Totusi au existat si raspunsuri mai surprinzatoare.

Ciudateniile merg si mai departe, de la barbatii care miros a fum de tigara, chiar daca femeia nu este fumatoare, continuand cu cei care au diverse cicatrici sau chiar au un membru amputat si ajung la existenta cosurilor pe fata.

Aceste rezultate arata cat de diferite sunt gusturile femeilor in materie de barbati si ca nu toate femeile sunt atrase de definitia conventionala a barbatului care-ti taie rasuflarea.

Aceia care vor sa primeasca o explicatie stiintifica in ceea ce priveste aceasta dilema, ar putea sa gaseasca un raspuns intr-un studiu recent care arata ca, in mare parte, femeile heterosexuale sunt atrase de barbatii care le fac sa rada.

sursa: gandul.info


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri