Lora și Ionuț Ghenu, situație disperată! Cei doi sunt blocați în Bali, până pe 1 iunie! Ce au pățit colegii lor

Lora
Lora

Artista și logodnicul său, precum și alți români sunt blocați în Bali de mai bine de o lună. Ce veste au primit în urmă cu doar câteva ore.

Lora și Ionuț Ghenu au primit o veste cumplită. Aflați de mai bine de o lună și jumătate în Bali, cei doi au aflat că nu pot pleca prea curând în România.

Autoritățile au decis în urmă cu puțin timp să anuleze zborurile de intrare și de ieșire din Indonezia, până pe data de 1 iunie. Deși sperau să plece cât mai repede în țară, Lora și logodnicul său rămân blocați în Asia, alături de alți români cu care au închiriat o vilă.

De sărbători, Lora a invitat mai mulți localnici cu care s-a împrietenit și a povestit cât de greu este pentru aceșia, după ce multe hoteluri s-au închis, iar multe persoane au rămas fără un loc de muncă.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Situația e cam tristă în Bali. Toate hotelurile sunt închise, se plătesc temele online. I-am invitat la noi să facem un grătar și să mai scoatem copiii din plictiseală, că stau în casă de mai bine de o lună. Avem musafiri azi, s-a umplut casa”, a dezvăluit Lora în vlogul său, iar colegii lor de suferință, Cristi și Raluca, au venit cu  alte vești cumplite.

Citeste si: Situație dramatică! Lora și Ionuț Ghenu au ajuns la spital în Bali: „Ne linșează”

Colegii de vilă ai Lorei au ajuns de urgență la spital

Raluca a fost depistată pozitiv cu febra Dengue. Aceasta este o infecție cauzată de un virus care este transmis (răspândit) de țânțari. Tânăra și iubitul său, care se află de mai multe luni în Asia, au început să se simtă rău în ultimele zile și s-au gândit la tot ce este mai rău.

„Raluca a fost depistată cu febra Dengue. Ne-am îmbolnăvit grav, am ajuns la spital”, a dezvăluit Cristi despre starea de sănătate a lui și a iubitei sale.

Lora și Ionuț Ghenu, situație disperată! Cei doi sunt blocați în Bali, până pe 1 iunie! Ce au pățit colegii lor
Lora și Ionuț Ghenu, situație disperată! Cei doi sunt blocați în Bali, până pe 1 iunie! Ce au pățit colegii lor

Printre simptomele acestei boli se numără febra, durerile de cap, erupțiile cutanate asemănătoare celor care apar în cazul rujeolei și durerile musculare și articulare, iar cei doi le experimentează de câteva zile și au ajuns de urgență la spital.

Pentru că nu tușesc, Raluca și Cristi nu au făcut și testul de Covid, însă, dacă nu încep să se simtă mai bine, cei doi se vor interna și vor fi testați și împotriva noului coronavirus.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

 

Din fericire, febra Dengue nu se transmite de la om la om, însă, dacă Raluca și Cristi vor fi depistați pozitivi pentru Covid-19, Lora și logodnicul său vor fi nevoiți să meargă la spital pentru a li se face și lor testul, mai ales că locuiesc împreună de aproape de o lună.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Lora, dezvăluiri în exclusivitate despre drama care i-a marcat viața ”Am și acum o bucățică de sticlă în bărbie”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies