Lora, mărturisiri cutremurătoare despre relația sa: „Am urlat în pernă și m-am ascuns în baie”

Lora, mărturisiri cutremurătoare despre relația sa
Lora, mărturisiri cutremurătoare despre relația sa

Lora, mărturisiri cutremurătoare despre relația sa. Ce a dezvăluit frumoasa artistă din viața sa personală, acesta este cel mai greu moment din viața ei.

La șase ani de la divorț, Lora a spus adevăratul motiv pentru care a încheiat mariajul cu Dan Badea. Cei doi au lăsat să se înțeleagă că totul s-a terminat în mod amiabil și au evitat să spună ce s-a întâmplat.

La ceva timp după divorț, Lora a explicat însă care au fost adevăratele motive care au dus la separarea de iubitul ei. Conform spuselor acesteia, acesta era agresiv cu ea, motiv pentru care artista a decis să pună punct relației.

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil.

A durut cum nu vă puteţi imagina. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic”, a povestit Lora.

Citeste si: Lora, însărcinată pentru prima dată? Ce spune vedeta despre sarcină

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dan Badea a reacționat la scurt timp după declarațiile făcute de fosta sa soție și a explicat că, de fapt, Lora nu se referea la el atunci când a vorbit de agresivitate.

dan badea
dan badea

”Ea face referire la un fost iubit, relație pe care a avut-o înainte ca noi să fim împreună. Nu am fost niciodată violent, sunt împotriva violenței de orice fel, atât verbale, cât și fizice! Recomand ca pe viitor în declarațiile de presă să se folosească subiect și predicat și informația să fie clară pentru a nu se lăsa loc de interpretări

ce îmi pot periclita imaginea”, a scris comediantul într-o postare pe o rețea de socializare.

Lora, blocată în Bali cu Ionuț Ghenu

De câțiva ani, Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu.

Citeste si: Lora, semnal de alarmă pentru românii care nu poartă mască de protecție. Cântăreața, blocată în Bali, de la începutul pandemiei de coronavirus

În anul 2018, Lora a dus relația la un alt nivel cu Ionuț Ghenu și s-a logodit cu acesta în biserică. Din luna martie, cei doi se află în Bali și nu se pot întoarce încă în România din cauza pandemiei de coronavirus.Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies