Lora, blocată de aproape 90 de zile în Bali: „Nu știam ce se va întâmpla”


Ce se întâmplă cu Lora, după aproape 90 de zile blocată în Bali. Vedeta a vorbit despre perioada în care a stat alături de logodnicul său în Asia.


In articol:

  De aproape 3 luni, Lora se află captivă în Bali, alături de logodnicul său, Ionuț Ghenu. Îndrăgita artistă din România încearcă încă de la finalul lunii martie să revină acasă, însă pandemia de coronavirus i-a dat toate planurile peste cap.

  Lora și Ionuț s-au văzut nevoiți să rămână în Bali, până când se liniștesc lucrurile. Din acest motiv, în ultimele trei luni, cei doi s-au mutat de mai multe ori și s-au confruntat cu tot felul de situații dificile, peste care au reușit să treacă cu bine.

  „Inițial, am hotărât să rămânem aici până se termină starea de urgență, numai că aceasta s-a prelungit, prin urmare ne-am prelungit și noi șederea până când se reiau zborurile. Se aude că spre sfârșitul lunii iunie putem veni acasă”, a dezvăluit artista pentru click.ro.â

  Citeste si: Lora și Ionuț Ghenu, situație disperată! Cei doi sunt blocați în Bali, până pe 1 iunie! Ce au pățit colegii lor

  „Vila aceasta e la fel de frumoasă, mai mare, am verdeață mai multă, piscină mare, living în aer liber. Acum stăm singuri, ceilalți români sunt vecini cu noi. Ne-am mutat așa ca să avem mai multă intimitate, acum mă bronzez uniform dacă mă înțelegeți. Nu am exagerat cu statul la soare că nu e sănătos, dar am căpătat un bronz frumos și uniform. Contractul de închiriere expiră pe 9 iunie, apoi decidem dacă rămânem aici sau ne mutăm în altă parte. Vom mai închiria pe încă o lună sau trei săptămâni”, a povestit artista.

  Lora, blocată de aproape 90 de zile în Bali: „Nu știam ce se va întâmpla”
  Lora, blocată de aproape 90 de zile în Bali: „Nu știam ce se va întâmpla”

  Cât despre activitățile de zi cu zi, Lora și-a făcut mai multe planuri și a început să facă mai multe lucruri de care nu a avut timp în ultimii ani.

  Citeste si: Lora, tragedie după tragedie. „Am primit un telefon să-mi spună că a murit”

  „Sunt foarte creativă, fac tot felul de lucruri, sunt fericită, este minunat. La început am trecut printr-un roller coaster emoțional, eram panicată că nu aveam control, nu știam ce se va întâmpla. Acum realizez că mi-a prins foarte bine obligația aceasta pe care mi-a dat-o viața, de a sta izolată într-un astfel de loc. Am avut timp să mă ocup de mine, nu mai am starea aceea negativă dată de stres și alergătura continuă. Toți cei cu care vorbesc la telefon îmi spun că acum sunt cea mai bună versiune a mea”, a mai dezvăluit artista, care nu regretă nicio clipă situația în care se află și spune că a învățat tot ce este bun din această situație.

  „Când mă întorc în România, îmi doresc să o vizitez. Poate sună ciudat, dar eu nu am văzut țara mea decât prin geamul mașinii care mă ducea la concerte sau de la balconul hotelurilor. Am făcut mii de kilometri, dar n-am văzut aproape nimic. Asta se va schimba de acum”, a mai spus Lora pentru click.ro.


  Citește și:

  Lora, tragedie după tragedie. „Am primit un telefon să-mi spună că a murit”

  Lora și Ionuț Ghenu, situație disperată! Cei doi sunt blocați în Bali, până pe 1 iunie! Ce au pățit colegii lor

  Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

  Sfatul zilei de astăzi, marți 27 octombrie 2020. Taurii trebuie să aibă răbdare

  Carismaticul Mehmet Ozan Dolunay, Cenk, din serialul “Nemilosul Istanbul”, schimbare radicala de look; Fanii au reactionat

  Clipul zilei pe KFETELE.RO

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Specialisti

  Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Vedete
  Parteneri