Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România 2021 nu mai suportă jignirile aduse iubitei sale!


Elena Marin este atacată din toate părțile la Survivor România. Logodnicul Faimoasei regretă că nu îi poate fi alături iubitei sale.


In articol:

Elena Marin a fost ținta atacurilor lui Zanni încă de la începutul competiției Survivor România 2021. Logodnicul Faimoasei nu se împacă cu gândul că nu poate fi acolo pentru a o apăra pe iubita lui.

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România nu mai suportă jignirile aduse iubitei sale!

Andrei Matto, logodnicul frumoasei Elena Marin, nu mai suportă jignirile pe care iubita lui le primește de la concurenții din echipa Faimoșilor.

Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor, însă este atacată de cele mai multe ori de Zanni, care este răutăcios cu colega lui.

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor România, viitoare mămică: "Da, îmi doresc"

elena marin iubit
iubitul Elenei Marin o susține necondiționat pe Faimoasă în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

„Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat. Elena a avut întotdeauna o problemă cu răutatea, nu a putut s-o accepte niciodată, tocmai pentru că nu o cunoaște și nu o simte. Din păcate, răutatea „a sărit calul” în acest scandal, iar injuriile și jignirile au mers mult prea departe. S-au rostit prea multe jigniri despre aspectul ei fizic.

Jignirile bazate pe defectele fizice ale unui om dau dovadă de imaturitate, de lipsă de respect. Mi s-a părut josnic și lipsit de sens. Despre injurii, nici nu mai vorbim. Elena a declarat, în repetate rânduri, că i s-au adus injurii la adresa familiei și nu numai, fapt care este, pur și simplu, incalificabil”, spune Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Citeste si: Jador nu este prezent la Consiliul de Urgență de la Survivor România! Ce se întâmplă cu artistul?

Andrei este cel mai mare susținător al Elenei Marin și își dorește ca iubita lui să câștige competiția, însă și-ar dori ca ceilalți colegi să o respecte mai mult.

logodnic elena marin declaratii
logodnicul Elenei Marin este trist fiindcă nu poate fi alături de iubita lui în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

„Elena demonstrează că este o femeie extrem de puternică, sunt mândru de ea, iar parcursul ei nu este o surpriză pentru mine. În momentul de față, a rămas singura concurentă prezentă de la începutul competiției, iar acest lucru vorbește de la sine. Pentru femei, este mult mai greu să reziste în acele condiții, deoarece intervin anumite probleme de sănătate pe care bărbații nu le au. Cu toate astea, rezistă eroic și chiar crește în evoluții, deși înfruntă concurente mult mai proaspete. Chiar dacă e izolată de trei luni si jumătate, jungla nu a schimbat-o. Elena a rămas la fel, cea pe care o știu: luptătoare, perfecționistă, sensibilă și foarte frumoasă”, mai spune logodnicul Elenei Marin.


Abonează-te pe

Citește și:

Jador nu este prezent la Consiliul de Urgență de la Survivor România! Ce se întâmplă cu artistul?

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

Alexandra Stan de la Survivor România, viitoare mămică: "Da, îmi doresc"

Lovitură dură pentru Jador la Survivor România! Georgiana nu vrea să devină mamă în viitorul apropiat

Sorin Pușcașu, atac dur la adresa lui Albert Oprea de la Survivor România 2021: "Putem promite multe"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală suferă saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri