Livian de la Puterea dragostei, surpriză de proporții pentru Bianca, la împlinirea unui an de relație: „Un an cât zece...”


Livian de la Puterea dragostei, surpriză de proporții pentru Bianca, în ziua în care au împlinit un an. Ce cadou i-a făcut, de la sute de kilometri distanță.


In articol:

„Exact astăzi se împlinesc un an de relație, de când mi-am oficializat relația cu Bianca. Data de 18 iulie a fost data când a început totul între noi și rău e că așa a fost să fie situația încât ea e la București și eu sunt aici. Nu am sărbătorit nici ziua ei. Nu sărbătorim nici un an de relație. Dar nu e supărată pentru că într-adevăr sunt zile cheie, dar importante sunt toate zilele din an.

Ca să vadă cu nu am uitat și că prețuiesc, m-am hotărât să-i fac un cadou de la distanță. La aniversarea ei m-a ajutat Robert. El a fost cel a mers și a cumpărat florile. De data asta i-am ales un buchet de flori cu o jucărie și un pachet de bomboane.

Aștept să văd reacția Biancăi. Tot am întrebat-o ce face și a zis că stă acasă. Acum să vedeți cum stau eu pe jar o oră să-i văd reacția”, a spus Livian pe vlog.

Livian a mai dat de înțeles pe vlogul lui că plănuiește să se întâlnească cu Bianca în București.

„O să facem ceva frumos când vin la București. Vă întrebați de ce nu am rămas...

trebuie să fiu în formă când vin. Trebuie să o recuceresc pe Bianca”, a mai spus Livian pe vlog.

De altfel, Bianca a fost întrebată de către mulți susținători de ce nu merge la părinții săi la țară, iar răspunsul său i-a pus pe mulți pe gânduri.

Concurenta le-a spus acestora că are obraz și că, în primul rând, vrea să se ocupe de găsirea unei case unde să își mute lucrurile cu care a venit în Turcia și să nu mai fie o povară pentru Mary, care a găzduit-o în ultima săptămână. În plus, aceasta își dorește să aibă o locuință pentru a-l aștepta pe Livian la ea când va veni pentru filmarea marii finale, care va avea loc pe data de 26 iulie.

După ce Livian a scris pe Instagram un mesaj prin care amintea că astăzi el și Bianca împlinesc un an de relație, mulți fani l-au criticat amintindu-i că nu mai sunt împreună. Astfel, Livian a ținut să clarifice și acest aspect.

Livian de la Puterea dragostei, surpriză de proporții pentru Bianca
Livian de la Puterea dragostei, surpriză de proporții pentru Bianca

Citeste si: Doliu la Puterea Dragostei! O celebră concurentă plânge cu lacrimi amare, după ce a murit cel mai important om din viața sa!

„Mulți dintre voi ați spus că nu ar trebui... Sărbătoresc pentru că a fost un an frumos. A fost un an care a reaprins pasiunea în inimile multor oameni. Un an care a făcut multă lume să creadă în iubire prin intermediul meu și al Biancăi. Un an în care am râs împreună. Un în care am plâns împreună. Noi chiar dacă am fost despărțiti de 4-5 luni, noi tot am fost unul pentru celălat, atât că nu ne pupam, dar era aproape identică treaba. Pretindeam că nu avem pretenții unul de la celălat, mascându-ne sub iluzia asta de prietenie, dar nu ne-am putut abține. Numai eu știu cum îmi venea să mă exteriorizez când era o fază. Câte îmi venea să zic și câte îmi venea să fac. Numai eu știu cât fierbeam și ziceam cu zâmbetul pe buze: „Dar nu-s curios...”. Numai Bianca știa. Ea mă simțea, mă mai prindea, mai scăpam o vorbă, două, Bianca știa, în rest nimeni nu-mi știa supărările. De asta sărbătoresc. Un cât zece”, a spus Livian pe vlog.

Citeste si: Gabriel de la Puterea Dragostei are o iubită extrem de frumoasă! Se căsătoresc?! ”E ultima”

 

Reacția Biancăi în momentul în care a primit cadoul de la Livian


Livian a sunat-o pe Bianca să o întrebe dacă au ajuns florile de la el, doar că Bianca nu și-a dat seama că florile sunt pentru ea. Bianca a spus că a crezut că florile primite de la curier, sunt de fapt, de la Robert pentru Mary.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se mută în Italia. Anunțul a fost făcut

„Am întrebat 'ce-ai mai primit?' a zis 'nimic' și acolo pe foaie scrie un an și ce am scrie”.

„Curierul mi-a zis că e pentru Robert, nu pentru mine”, a spus Bianca.

„Nu mai contează. Oricum tu primești din toate părțile. E și normal că nu te aștepți de la mine să primești”, a mai spus Livian ironic.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Doliu la Puterea Dragostei! O celebră concurentă plânge cu lacrimi amare, după ce a murit cel mai important om din viața sa!

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Gabriel de la Puterea Dragostei are o iubită extrem de frumoasă! Se căsătoresc?! ”E ultima”

Bianca de la Puterea Dragostei, mărturisire cu lacrimi în ochi! "Nu am o casă..." Ce spune despre părinţii ei?

Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație estetică

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este soția lui Laurențiu Duță. “Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri