Livian de la "Puterea Dragostei" o critică extrem de dur pe Ștefania: "Acum nu-i mai este rușine?"


Fotografiile în care Ștefania apare bătută cu bestialitate, au făcut înconjurul internetului. LIvian de la "Puterea Dragostei" își spune părerea, iar declarațiile sale nu sunt deloc în favoarea fostei concurente.


In articol:

Livian, câștigătorul sezonului doi al show-ului "Puterea Dragostei" difuzat de Kanal D, o atacă pe Ștefania. Acesta  crede că e vina fetei că a fost bătută și susține că aceasta dorește să-și strângă mai mulți urmăritori prin postările pe care le face cu privire la loviturile primite.

Livian crede că Ștefania atrage atenția

Livian, unul dintre cei mai urmăriți concurenți de la "Puterea Dragostei" își spune părerea în cazul bătăii primite de Ștefania. Acesta crede că fosta concurentă urmărește doar să-și strângă susținători pe rețelele de socializare, și de aceea a făcut abia acum publică bătaia pe care a încasat-o de la fostul iubit.

Citeste si: Nelson Mondialu se implică în scandalul momentului! Ce a putut spune despre bătaia încasată de Ștefania, de la Adelin? „Ăsta o băga pe treabă...”

livian puterea dragostei
Livian o atacă pe Ștefania[Sursa foto: Facebook]

Mai mult decât atât, tatăl lui Livian, Nelson Mondialu, apare și el în social media și critică extrem de dur comportamentul pe care Ștefania l-a avut. Nelson Mondialu este de părere că Ștefania a provocat toată această tragedie.

Având în vedere că Ștefania face parte dintr-o altă emisiune la momentul actual, Livian este de părere că fata vrea doar să atragă atenția și să-și strângă cât mai mulți fani.

Citeste si: Ștefania de la Puterea dragostei, desfigurată din cauza lui Jador?: „Poza a fost făcută în pat”

livian concurent puterea dragostei
Livian crede că Ștefania este vinovată pentru bătaia pe care a primit-o[Sursa foto: Facebook]

„De ce tocmai acum s-au făcut publice imaginile? De ce abia acum vorbește despre acest subiect? Acum nu-i mai este rușine? Dacă s-a întâmplat acum șase luni și vrei să-ți faci dreptate, de ce aștepți momentul oportun, ca tu să te înscrii la o emisiune și abia apoi să dai acordul unor vloggeri să dezbată acest subiect. 

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, întâlnire neașteptată în Istanbul: „Bianca fără Livian și Livian fără Bianca nu există”

Că ai fost bătută, tunsă și așa mai departe. De ce vrei să-ți joci cartea de victimă după șase luni de zile? Ce te-a oprit să arăți atunci adevărul lumii? De ce egoismul tău atinge așa cote alarmante? Tu ca femeie, de ce nu ai da surorilor tale informația că acest băiat se comportă urât sau recurge la niște gesturi care te lasă cu traume?", au fost cuvintele lui Livian.

De asemenea, mai mulți participanți ai show-ului "Puterea Dragostei" au comentat situația Ștefaniei.


Abonează-te pe

Citește și:

Livian de la Puterea dragostei, întâlnire neașteptată în Istanbul: „Bianca fără Livian și Livian fără Bianca nu există”

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

Adelin de la Puterea dragostei, pus la zid după ce a bătut-o și a tuns-o pe Ștefania: „Pui umflat cu steroizi...”

Ștefania de la Puterea dragostei, desfigurată din cauza lui Jador?: „Poza a fost făcută în pat”

Rafaela de la „Puterea Dragostei” și „Exatlon” a fost bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor i-a pus pe gânduri pe internauți. Ce detaliu au observat telespectatorii Survivor 2021?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri