Livian de la Puterea dragostei, după ce Bianca a venit după el la hotel: „Eu stăteam ascuns în...”


În emisiunea de astăzi, Livian a decis să plece pentru a-și putea pune ordine în gânduri.


In articol:

Livian a povestit în urmă cu puțin timp un episod halucinant dintre ei şi frumoasa Bianca. După certurile cu bruneta din ultima perioadă, el a decis să plece de la filmări și să reflecteze asupra întregii situații.

„Motivul pentru care am ales să plec de la filmări...După episodul de ieri mi-am luat puțin timp, m-am plimbat, am vorbit cu Bianca. Eu m-am pus în pat și am refulat, am început să fiu nervos, să plâng, să mă descarc. N-am dat afară tot ce voiam să dau afară. De frică să nu urmeze o replică precum replicile unui cutremur, am ales să fac ce e mai bine. Bianca, odată ce a auzit că am plecat, a zis că vrea să plece acasă la hotelul fetelor și ea. Producția i-a spus dacă poate trece până la mine la hotel. Eu stăteam ascuns vizavi de hotel, sunt niște blocuri și copaci, eu stăteam ascuns în copaci. Am așteptat, am pândit tot de afară”, a povestit concurentul de la Puterea dragostei.

Citeste si: Berna și Philip de la Puterea dragostei se despart? Confruntare aprigă în culise între cei doi: „Când vorbesc eu, tu mă asculți..”

Citeste si: Două concurente de la Puterea dragostei, agresate în plină stradă: „I-a dat un picior și cu pumnul”

După aceea, Livian a reacționat la momentul în care Bianca a venit după el la hotel, moment care a fost difuzat la televizor. „Plecarea ei din emisiunea a fost din simplul fapt să nu rămână în emisiune fără mine”, a adăugat Livian, în timp ce urmărea materialul.

Livian de la Puterea dragostei, după ce Bianca a venit după el
Livian de la Puterea dragostei, după ce Bianca a venit după el

Alex Turcu, un nou atac la adresa lui Livian de la Puterea Dragostei. Ce spune despre parcursul relației lui cu Bianca: „Relația cu Bianca a fost doar o rampă de lansare”

Alex Turcu, contrariat de comportamentul lui Livian din competiția Puterea Dragostei moderată de Andreea Mantea. Ce a spus fostul concurent de relația lui Livian cu Bianca.

Turcu a fost foarte tranșant la adresa lui Livian, despre care crede că joacă după cum „cântă” tatăl lui, Nelson Mondialu. Turcu spune că Livian a încercat pe parcursul competiției mai multe strategii prin care să atragă votul publicului. 

„A jucat un teatru de doi bani făcut de 'Doi Dinți' și de el pentru a acapara publicul Biancăi deoarece știa că este o concurentă destul de votată și de puternică în această emisiune. A stat atâtea luni în emisiune, luni în care doar a țesut intrigi despre alții, subiecte pe care el și 'Doi Dinți', cum își spune el, cei doi dinți 'Mondiali', le-au dezvoltat apoi pe vloguri, subiecte din care ei făceau bani. Când au apărut lucrurile acelea despre Bianca, știți foarte bine la ce mă refer, el a jucat mai mult un rol de iubit protector. Fata nu avea nevoie că fata se descurca și singură, dar de fapt el juca teatru pentru că știa că fata vine în fața publicului, motiv pentru care s-a despărțit de ea. Relația cu Bianca a fost doar o rampă de lansare a lui și o modalitate de a câștiga bani mai ușor pe platforme”, a mai spus Alex Turcu pe vlog. (Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, plimbare romantică în oraș cu o colegă: „Ești jucăria lor”)


Citește și:

Dezvăluiri uluitoare! După o despărţire cu scântei, Mona şi George s-au întâlnit la Bucureşti! "Relaţia..."

Totul despre liftingul facial. Ce NU ai voie să faci după această intervenție, explică dr. Daniela Diveică, Specialistul Kfetele.ro!

Cum se comportă Salman Khan într-o relație? Dezvăluirile șocante ale Aishwaryei Rai: „M-a agresat fizic...”

Bianca Pop, primele declarații despre sarcină: „Dacă voi avea...”

De ce a murit, de fapt, părintele Arsenie Boca? A fost răstignit într-o pădure din Sinaia?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 30 septembrie 2020. Nativii zodiei Săgetător trebuie să facă față obstacolelor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri