Livian de la Puterea dragostei, atac devastator la adresa Biancăi: „N-au alte cuvinte în vocabular”


Fostul concurent de la Puterea dragostei nu o slăbește deloc pe fosta sa iubită. Ce a transmis, după ce a văzut live-ul cu Bianca, Manuela, Simina și Ella.


In articol:

La doar câteva zile după ce Bianca Comănici a apărut alături de Manuela, Simina și Ella, Livian a dezvăluit ce a simțit atunci când a văzut acest live.

Timp de mai multe luni, cele patru foste concurente ale emisiunii Puterea dragostei nu s-au văzut și nu și-au vorbit, însă au lăsat neînțelegerile în urmă și au participat împreună la „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”, unde au vorbit despre relația lor.

Citeste si: Marius de la „Puterea Dragostei”, declarații sincere despre despărțirea de Andreea Pirui: „Cererea în căsătorie a fost tot din impuls"

Bianca, Manuela și Simina
Bianca, Manuela și Simina la Wownews[Sursa foto: Captură YouTube]

Livian de la Puterea dragostei a dezvăluit că a urmărit cu interes live-u l în care a apărut fosta sa iubită.

„Am văzut live-ul, văzut e mult spus...Am

auzit de live. Au trecut trei luni de la competiție, trei luni de când s-a terminat competiția și unii oameni n-au alte cuvinte în vocabular. Asta e mult spus, chiar și cuvintele astea pe care le au în vocabular și la care fac eu referință nu și le pot exprima ca lumea pentru că nu au lexic verbal, n-au cursivitate în vorbire, nu au, nu au...”, a declarat Livian de la Puterea dragostei.

Ce spune Livian despre despărțirea lui Marius și a Andreei Pirui

În plus, Livian a dezvăluit în cadrul live-ului său că a avut dreptate în legătură cu prieteniile care s-au format în timpul emisiunii. În plus, fostul concurent susține că a știut că relația dintre Andreea Pirui și Marius nu va rezista, la fel cum s-a întâmplat și cu Berna și Philip.

Citeste si: Berna de la “Puterea Dragostei”, adevărul despre despărțirea de Philip: ,,Cineva trebuia să aibă grijă de mine"

„De trei luni aceleași subiecte! Nu știu cum mai urmărește lumea, cum mai e curioasă lumea de câștigători. Am ieșit de pe flancul cu fosta relație, acum iar sunt băgat pe flancul cu fostele prietenii. Care prietenii? Eu am zis că nu există prietenii! Eu am zis că cutare cu Pirui n-au nicio treabă, cum ies afară din casa Puterea dragostei, cum se despart. Așa a fost! Când am zis celălalt cuplu, stânga pe stânga, dreapta pe dreapta...Ați zis că-s ipocrit! Uitați că ipocritul are dreptate. Au zis de mine că sunt cu două fețe, dar am fost cel mai drept om. N-am dat dovadă de inimă rece, n-am dat dovadă de perversitate, n-am dat dovadă de nimic”, a mai spus Livian în live-ul de pe Youtube.


Abonează-te pe

Citește și:

Marius de la „Puterea Dragostei”, declarații sincere despre despărțirea de Andreea Pirui: „Cererea în căsătorie a fost tot din impuls"

Iulia Vântur, declarație ȘOC despre Salman Khan! Exclude total orice colaborare

Andrada și Mihaela, scandal monstru la Puterea Dragostei! Cele două s-au certat şi s-au ameninţat!

Berna de la “Puterea Dragostei”, adevărul despre despărțirea de Philip: ,,Cineva trebuia să aibă grijă de mine"

Cu ce bărbat tânăr, frumos şi celebru s-a afișat Bianca de la Puterea dragostei, după ce Livian a anunțat că s-a certat cu iubita lui? Le stă bine împreună!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Viviana Sposub, declarații neașteptate după ce a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” „Sunt extenuată...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri